Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjanske stranke ( trojka lafo ) kojih gradjanja jer Hrvata i Srba niste. Na te pozicije ne smijete ni pogledati a ne predloziti. Mene bi sram bilo da sam npr u vasim strankama i slusam 20 godina kako gradjanskog nema i sad ovo radite. Zaista bi me sram bilo.
Dabogda ti Zahiragić zet bio xdd
Ni jedna stranka u BiH ne dobija manje od 90% svojih glasova od jednog naroda. To što vi nazivate SDP, NS, DF građanskim strankama ne znači ništa, one predstavljaju volju Bošnjaka primarno, tako je kako je nećemo se lagati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta li će ovi sad smuljati samo da ne odluče ništa . "Odlučili smo da nismo odlučili"
To je zastarjela neka slika. Arhiva. To je bilo prije nego što je Palmer sa Bakirom prekinuo pregovore i pozvao druge bošnjačke stranke na razgovor. SDA nije znala da je to bila zadnja šansa. Sad se samo vadi arhiva
Bosno moja kod ovakvi ljudi kote brani a koli ti sudi.
Ako put BiH u EU vodi preko Hrvatske onda od tog puta nema nista. EU je primila Hrvatsku u EU bez sravnjivanja politickih, ekonomskih, imovinskih odnosa Hrvatske sa BiH. Hrvatska je agresijom na BiH iskoristila i ostetila je na vise nacina, cifre su u milijardama. Danas osokoljeni time sto su u EU, od kraja rata, vise su nego ikada neprijateljski nastrojeni prema BiH.
ako ustavni sud ponisti odluku Smita onda ce se moći napraviti vlast bez sda bez problema. doduse moci ce onda i bez hdz-a.
Ako ustavni sud poništi Vp udluke onda stare odluke postaju važeće.Tada jer dovoljno 7 ruka iz svakog doma sto znaći da trojka bez ikakvih problema može formirati vlast.
kako će ukinutika lobiraju Satller i Escobar da to ostane na snazi
JEDINO PRAVIČNO REŠENJE. šta će BIH tutori. Posebno sada sa transparentnom politikom.
sta bi bilo kad bi bilo. Ili je po ustavu ili nije. Posljedice su nebitne, mora se raditi po ustavu.
Ovo treba na sud u Strasbourg, ljudska prava se krse po ko zna koji put.
Neka Sud kaže da Šmitovi nameti važe od narednih općih izbora.
Joj kad nametne zakon za imovinu bit ce slobodnih radnih mjesta u federaciji more
Aktivni botovi trojke i HDZ-a danas
I ja sam primjetio. Posve kod onog clanka oko helikoptera gdje su Konakovic i Helez izdali.
Visoki predstavnik je vrhovni tumač civilnog dijela dejtonskog ustava i ustavni sud nema ingerencije da preispituje njegove odluke.