Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bisera, odmah trkni do Emirata. Evo prilike. Samo nemoj kupovati da ne trosimo pare nego ono sto im se prospe da pokupimo. Pa cemo procijediti.
Ujguri salju vakcine.
Mogli bi nam poslati da testiraju valjal sta.
Biće za dva mjeseca više vakcina nego ljudi spremnih da ih prime. Eno i Kuba pravi svoju i čeka odobrenje
Pa svako hoce da se ogrebe i zaradi nesto, a i trenutno je frka svima. I ja mislim da ce uskoro biti vakcina na bacanje. A mogla je i BiH da ako nista puni gotov proizvod. Ima Bosnalijek sigruno tehnologiju za punjenje ampula (ako nisu prodali). Medjutim, da je drzava kako treba, to bi se ispitalo kao mogucnost, ako ne i realizovalo!!
evo odlične prilike za traženje donacije od braće muslimana
Pazi u septembru vakcinisali zdravstvo..e nasi glupani politicari gdje vi zivite i radite da nemate nikakvu informaciju a bavite se visokom politikom...koliko se samo zivota moglo spasiti
Sad ce naša Bisera i tamo potrčati po sadaku. ...samo prosite a raja će u Beograd, sram Vas bilo nesposobni smrdovi