Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam / holandija se usprotivila
Svako treba da ima bar po 20 ICBM velikog doleta sa nukicama od 200kt. To bi vec bilo nesto.
Da nema rusije i kine odavno bi ameri i englezi satrali nas sviju i cifute stavili da budu lider svijeta,jos malo uzivajmo u slobodi kakvoj takvoj,uskoro je nece biti.
Znaci pocela je priprema za Koreju.... Isto djeca...
U kakvom licemjernom svijetu zivimo. Iran glasao za sporazum, Izrael nije. Idemo dalje; vecina ovih tzv. demokratskih zapadnih zemalja se uzdrzala od glasanja, dok istovremeno svi podrzavaju Izrael kontra Irana. Zakljucak; Iran bi napravio pametnu stvar kad bi ubrzano razvio vlastiti nuklearni program, i spremio se za neizbjezan sukob sa zapadom i Izraelom, jer to je ono sto zapad zeli.
Koji su ovo ostapleri i g o vna malo je reci. Baciti suzavac i rastjerati g o vna.
baciti im nuklearnu...'ta ce suzavac...ko da si reko, ako padnes u skoli, neces dobiti ferari, nego najnovijeg bmw.a
--- Holandija se usprotivila ? A nema nuklearno oružje ? Jel to nuklearke trebaju islamofobu Wildersu ? Uglavnom, posotoje sporzumi i ograničenju širenja nuklearnog oružja a ukidanje je samo kod onih koji ga nemaju pa nemaju šta ni ukinuti.
@hemijaimatematika1 ....ko dodik igdje....
Dogovorile se zemlje koje nemaju atomsko oruzje da ga nece koristiti...hmm jako interesantno...
Ne koristiti, nego uopste razvijati. To sto Kiksovci izostave najbitnije iz svake vijesti te do sada trebalo nauciti da prije Kiksa procitas i vijest u npr. N.Y.Timesu.