Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@071 - ti si Titov pionir, brat fasistima koji ti mogu pozavidjeti na bolesnim idejama. Los si skroz. Nemozes se s mrznjom zaustaviti na jednoj recenici. Bljak
Umalo da zaboravim da bi kao potencijalnu prijetnju trebalo posmatrati i tretirati sve one koji ih na bilo koji nacin podrzavaju i pokusavju naci opravdanje za njihove postupke, a ocigledno takvih ima i na ovom poirtalu. Za pocetak, dugorocno ispitivanje u nekoj od ustanova zatvorenog tipa, kao sto je recimo Jagomir. Ukoliko ispitivanje pokaze da je pojedinac indoktriniran do te mjere da bi uskoro mogao skratit pantole i pustit bradu, slijedeci korak bi trebao biti kao i u slucaju vec zarazenih, a to je izolacija. Porodice i prijatelji zarazenih morali bi biti predmetom interesovanja sigurnosno obavjestajnih agencija, ili cak, preventive radi, biti tretirane jednako kao i zarazeni.
Selefizam, kao i bilo koji drugi radikalni pokret u bilo kojem drustvu, treba posmatrati i tretirati kao neku tesku, lako prenosivu smrtonosnu bolest kao sto je recimo kuga. Zarazene treba sto prije otkriti (sto u slucaju vehabija i nije bas pretjerano tesko), zatim izolovati (Goli Otok), a kada umru spaliti ih na lomaci, a sve u cilju sprjecavanja daljeg sirenja zaraze, te drugih, potencijalno katastrofalnih posljedica koje bi gore navedeni bolesnici mogli izazvati.
Zna li se motiv ubistva?
Nije najlogičnije jer je Hamas danas uhapsio dvojicu iz selefijske ćelije koji su odgovorni za ubistvo.
Valjda je najlogicnije da su ga zidovi-cionisti smaknuli...a to sto je mozda stradao u Gazi, ne indicira na palestince, jer su zidovi tajne operacije obavljali sirom svijeta...pa sto ne bi i medju samim palestincima.
Prvo vehabije, sada selefije...pitam se koji je treci naziv za iste??
A gdje je vijest za Italijana, Vittoria Arrigonija, pacifistu i prijatelja Palestinaca kojeg su ga selefije udavili u Gazi juče?
selefisti jednako je ultrakonzervativne sunnije! bravo za fasistoidnu i islamofobnu FENU. donijela nam je jos jedan originalan izraz iz rijecnika islamomrzaca. sretno!