Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi opet pišite na fejsu kako je Džekina Amra 'bomba' ...
Ljudi te puste u svoju zemlju,imas priliku da radis i normalno zivis,a ti salji pare tamo nekim koljacima i ubicama. E moji naucnici sad ce malo zatvorske corbe da jedu.
Interesantno, sve političke opcije u BiH tvrde, da "Bosanci" ne postoj, što nam je pokazano i popisom stanovništva sa opcijom Bošnjak, Srbin, Hrvat i "Ostali" šta god bi ko dopisao u (reda radi) ponuđenu rubriku. A kad je negativan kontekst i kad je hapšenje, odjednom postoje "Bosanci". Ovo sigurno nisu Bosanci, mogu biti samo Bošnjaci i ne znam što je problem nazvati ih onako kako je ispravno i jedino moguće, jer "Bosanaca nema".
Potpuno si u krivu i ne razlikujes narodnost (etnicku pripadnost) od nacionalnosti, pripadnosti drzavi. Ovi koji se spominju, mozda i jesu Bosnjaci, bivsi (ili ne) Bosanci, a sadasnji Amerikanci.
Dragi Shinok,trebalo je da razumijete sarkazam. Naravno da razlikujem nacionalnost od narodnosti. Pitam se samo jeste li prespavali silne predizborne debate gdje su nas upravo Bošnjaci "92" učili da ne postoje Bosanci, a Pravoslavci i Katolici su to prećutno odobravali jer su oni zapravo Srbi i Hrvati (generacijama rođeni, školovani, osnivali porodice i rade u Bosni i Hercegovini). Sad ćete mi spomenuti da sam pobrkao i vjeroispovjest, a ja vam kažem da nije do mene nego do svih onih koji su prihvatili da je Bošnjak automatski i vjernik islamske vjeroispovjesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Opet padaju na facebooku po ko zna koji put. Nikada nece nauciti ! Pa jesu li vam jasno iz FBI-a, CIA-e, NSA rekli da otkako su uveli drustvene mreze prestali su koristiti 10ak metoda za pracenje, prisluskivanje i sta vec ne.
...prvi put kad su upotrijebili "mudžahedin" zabilježeni su...nakon toga džaba sva kodiranja...key words pretrage su davno izmišljene...
...čuj, braća, lavovi i plaža :))) ...e jeste ga "kriptovali" skontala bi vas nana mog jarana...
Čuvaj se previše si nas izofiro lave odosmo i mi u čorku
Čuvaj se previše si nas izofiro lave odosmo i mi u čorku
Samo ***rt u svoje bosanske vukojebine, pa neka kmece do mile volje i glume ugrozenost. Njima ce Allah dat', bice svega ;)
naravno BALIJETINE ove svuda po svijetu podrzavaju ove teroroste kad su i sami takvi...poznaju se po tome i ne ljudskim djelima...ne znam kako je opstala ova saka poturcenih bosnjih jos u evropi...
fuj bosnjo teroristo
skocim ti na mamu :D
Sto su trazili to su i dobili. Plazu u Guantanamou. Cak i besplatne narancaste kupace kostime :))
zaboli nas za njima...
odmah referendum i protjerati sve ove.nece manjina da ugrozava normalne Amerikance.zabraniti im sve
Ove godine je 20 godina genocida u Srebrenici. Ovakvim vijestima zeli se skrenuti paznja sa bitnih stvari - genocida. Sada ce se bosnjaci zbog navodnih 6 pomagaca terorista morati pravdati pola godine. E necu da se pravdam a ove godine 11. Jula je 20 godina od genocida u srebrenici kada su srpske teroristicke falange, ruski, grcki i ukrajinski teroristi, teroristicka grupa Cetnici i teroristicki 10 diverzantski vod sa Misom Pelemisem na celu ubili preko 8 hiljada Bosnjaka. To je bitno da se ne zaboravi.
I ovo treba da bude glavna vijest, pu!
do 2003 irak normalna drzava onda sslijedi uvodjenje demokracije kroz bacanje bomba iz avijona po narodu i pustanje divljaka na teren koji su pocinili genocid rezultat stvorili se radikali kojih prije u iraku nije bilo
komedija hahaha amerikanci im sami salju bacaju sa padobranima sve potrebstine sta mislite odakle svim tim ljudima naoruzanje i oprema
Jel se secate kada sam rekao da ne postoje dobri i losi muslimani nego hrabri i manje hrabri, e vi muhamedanci iz bosne spadate u one manje hrabre. EVO DOKAZ KOLIKI SAM VIZIONAR Pariz: U napadu na redakciju magazina ubijeno 12 osoba, najmanje 10 ranjeno 07.01.2015. u 13:13 +11 Posle vi muhamedanci kazete nisu svi isti, e pa jesu samo su neki manje a neki vise hrabri. Oni koji su manje hrabri ih podrzavaju i doniraju novac. Dosta smo se igrali zmurke islam jeste PROBLEM.
Ti si mentos
Debilko bicete obelezeni u svetu zbog ovoga.
Sad su Bosanci, a da su izabrani u kongres bili bi Bošnjaci. Kako kaže broto, mi smo Bošnjaci.
cafiri su se kleli da kod njih NEMA VERBALNOG DELIKTA a sada su licemjeri uveli ISLAMSKI VERBALNI DELIKT !!!! toliko o krstaskoj dosljednosti ! "I protiv njih pripremite koliko god možete snage i konja za boj, da biste time zaplašili Allahove i vaše neprijatelje, i druge osim njih – vi ih ne poznajete, Allah ih zna. Sve što na Allahovom putu potrošite nadoknađeno će vam biti, neće vam se nepravda učiniti." (60) Kur'an Al-Anfal
sam neka mi jos neko kaze da se ni casni Kur'an ne moze citirati i dsa je i to kaznjivo djelo po ISLAMSKOM VERBALNOM DELIKTU ?! Allah je najveci !
Efendija daj se smiri ima da ti padne secer !