Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakse joj je bilo odsluziti kaznu, dobila od 16 mjeseci do 2 god zatvora. Uz dobro vladanje odsluzis nesto malo i lijepo zivis, a ovako cijeli zivot u strahu. Zar je vrijedilo toliko strahovati i zivjeti u grcu.
brada joj narasla u bjekstvu
Kad mislis da ne moze gore....oni zenu nazovu Carmel Vallesy pri tom ne znajuci da to ime ne postoji vec je zena uhapsena u Carmel Valley-u. Pa ni prepisati ne umijete.
osudjena na 16 mjeseci do dvije godine...nije puno, sigurno nije nista prestrasno pocinila, ne kontam sta im je interesantna nakon ovoliko godina, i kako nabasase na nju??? nije valjda da ovako neke sitnije kriminalce traze k'o mutavi nakon 40 godina...???
Previse se furala na Harrison Forda i film Bjegunac :D