Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi, pricajte i dokazujte vi sta god hocete, on mora biti terorista... pa pogledajte! MUSLIMAN JE! Ne moze nikako biti mentalno nestabilan ne ne! Dok je Amer koji pobije puskom pola skole mentalno poremecen
@nn1412 I ako je "jeo svinjetinu, pio alkohol i drogirao se ... nikada nije išao u džamiju, a tukao je i suprugu ..."
@ADLER a kome se vi pravdate? Nek je i musliman.. sta te briga?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa i Suljagić tuče ženu, a musliman je.
treba prvo definisati ko je musliman pa da onda idemo dalje. samo zato sto dolazi iz tradicije i kulture i nosi arapsko/tursko/persijsko..ime ne znaci da je musliman. i karadzic je po tome pravoslavac al yeba ce mu isus sve po spisku kad zato dodje vrijeme.
@pisofsit12 tuce zenu, jede svinjetinu i pije alkohol..musliman ne. on je jedan obicni krkan...zato sto tuce zenu..a alkohol i svinjetina..coek bio boem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci sada se moramo bojati i "umjerenih" muslimana. Vise bih volio da se pokazalo da je radikalni pripadnik ili simpatizer ISILa.
Ma kakav je ovaj umjeren musliman običan alkoholičar i nasilnik.Umjereni i pravi musliman je onaj od čije pakosti i podlosti je siguran njegov komšija,a od ovog majmuna nije ni žena njegova sigurna bila a ne neko drugi.
ovo kao da opisuju Bošnjake ,alkohol,droga,kurve,svinjetina..
Ovo je vise socijalni slucaj nego teroristicki cin
POSTOJI LI SANSA da je lik bio hipnotiziran? da su probrali lika koji je nasilnim ponasanjem odgurao sve oko sebe i nije imao kontakta sa prijateljima i porodicom... i tako odabran da bude hipnotiziran i uradi ono sto mu se kaze... ako ste gledali kako oni madjionicari hipnotiziraju mase pa i pojedince da dignu i donesu odredjenu svotu novca nakon cega se ne sjecaju... zar nije moguce da stoje i neke drzave iza ovih incidenata... jer vjernik bio ono ovaj ili onaj gdje ce zgaziti dijete ...
ZA SVE JE KRIV JASMIN IZ ZAVIDOVICA!
dobro, zasto je zena uhapsena?
Bilal ima 4 zene pa nijednu nisu uhapsili..
Znam da ce se vise od pola uvrijediti, ali sta je tu je nije takva namjera. Ali ovo gore sto su napisali, nacin na koji su ga opisali, izbacicu samo svinjetinu ali sve ostalo je klasicni opis Bosnje. Sve pije,drogira se,kurva,tuce, bogara i sl. A kada dodje Ramazan to vjernik do vjernika...
Ne budi naivan. Ne bi vjerovao koliko "muslimana" ustvari jede svinjetinu. Mislim, vec ako piju i drogiraju se, tuku zene, ku*vaju se, koji djavo da izbjegavaju svinjetinu? Koja je poenta? Kao pisace im se u dobro, pored svega loseg sto rade. Nece dobiti 70 djevica, nego samo 7? Jahhhh!
tipicni musliman iz sda
...dirljivo je gledati kako oni koji 6 puta u sekundi "udijele" termin "genocidaš" sada 7 puta u seknudi ispaljuju "argumente" da zločinac "nije pravi musliman"...budalaština. kao da iko normalan ratka mladića smatra "pravim pravoslavcem", u odnosu na postulate vjere kojoj formalno pripada.
@commiemarshhal kazem ja maloprije.. niste se nikom duzni izvinjavat..plusevi ferceraju..a kazem nisu se ni srbi vama izvinjavat.. minus minus minus :))
@<!-- ...masa i njena "pamet"...
Sad bi njemu genije Galijasevic po maticnom broju reko jel musliman i jel usvojen:))
Nije praktikovao Islam i nije bio sumnjiv. Bravo obavjestajci.! :))
Pisanje u facu "ekspertima" koji su proglasili lika za "islamistickog teroristu" "pripadnika ISILA" i sl.
klasicni isilovac i veliki "vjernik" u 30oj (nakon 10 godina alkohola,droge,kurvi,kladionica) odjednom postane hodza
Religije su u prvom redu instalirane, da bi podredili narode i upotrebljavali za osvajanje i odbranu vladajućih oligarhija, kao i za razne druge potrebe, što je i ovdje evidentno, da su aktuelne političke partije nastale na osnovi religija, koje su upravo po tom osnovu postale toliko značajne.
sto je zena uhapsena kad su razvedeni
Ja čuo da se i nepismeni roditelji Samre Kešinović i Sabine Selimović drogiraju i jedu svinjetinu. Hasib i Sabit, nepismene Bečlije