Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji sirijci i svi ostali kojima ovi kroje MIR.-. jadna vam majka....
Kako mrzim svijetske ''vladare'' Gade mi se naborane starkelje koje ceka grob za koju godinu a koji toliko zude za parama kao da ce jos 10000 godina da zive. Ali me isto tako jos vise fascinira kako to da njih par vlana sa 7 milijardi stanovnistva i okrecu ih kako god hoce.
Jos malo i ovako ce biti i Srbijanska kriza kad ih EU iskara, ljudi iz EU im dali malo para da se obuku i najedu a Vucic lola ode u Rusiju i kupuje oruzje za 5 milijardi.
Ne kupuje nego dobija...a pitaš li se što če ex četi toliko naoružanja....i što ga rujo džaba dijeli.