Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da nije ubijen.. to je izgovor da i dalje haraju tom zemljom americka govna..
Ma ko zna da li covjek uopste postoji?! Ili je i on samo jedan u nizu glumaca sa zvucnim i lako pamtljivim imenom... Cuj Bagdadi, kao iz holivudskih milittarry filmova, nizeg budzeta.
jel rolex citav, .ebajga vrijedi brat bratu par tisuca dolara i oštecen...ahahaha ..... rolexaši - muslimani zaista moraju poraziti ove sekte kako bi sacuvali islam i tradiciju jer im se zaista udara u srž islama, koriste sve i pozivaju se na islam i boga a rade sve kontra islama .... djavo im tumaci vjeru na svoj nacin ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako lijepe vijesti, neka ih sravne sa zemljom sve i jednog, a doći će i ovaj mamlaz na red.
Ma ko zna da li covjek uopste postoji?! Ili je i on samo jedan u nizu glumaca sa zvucnim i lako pamtljivim imenom... Cuj Bagdadi, kao iz holivudskih milittary filmova, nizeg budzeta.
Mnogi se nadaju da ne postoji, najlakše je ipak amere okriviti nego priznati da ovo jedno iskonsko zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zilav Abu BakIr..
Sto brljate ovdje pametnjakovici to po vama da nema Amerike svijetom bi tekli potoci meda i mlijeka? Dok nije otkrivena Amerika na svijetu je vladao mir ??
Sva ova mladost što ubija i gine je INDOKTRINIRANA. Ova danas gine misleći da gine za Alaha , sutra će neka da gine ko zna za šta, a na kraju svi ginu za bankare i korporacije. Tuga.
Šteta!!!
hahahaha.. de ba ne budali.. :D
znaci rolexaš im još treba kako bi ga lovili-lov na vješticu ..... ili se nije još odledio ...
uh dobro je, reći će neki klixovci
Hebo Pyce, Amere i kur..., pardon, Turke. Izgleda da iracke zracne snage najuspjesnije tuku ISIS.
slavlje i vatromet u jednom selu u BIH :)
Podrska iz afrike
Valjda, Al Bundy...
Dojavila mu CIA ili MOSAD. Neko od njih dvojice..
Bagdadi na aparatima
hahah a zasto se uvjek nase vehabije "vade" na pricu " on je igrac USA , CIa-a " i ostale nebloze !?!?!? Kad se zna kako nigdje nema dokaza da jeste ? Znam da je obucavan od strane CIA-e ali ne za ovo nego da "pomogne" njima , samo sto se opredjelio za drugu stranu i sad je protiv svojih "ucitelja" sto neznaci da je nihov pijun ! I ja bi sve sto na ovakav nacin (silolm , ubijanjem , terorisanjem...) promoviraju vjeru objesio/streljao/bacio lavovima (bilo kojim redosljedom ) i to nebiram koje je vjere ,da se muslimani nenadju uvrijedjenim ! A jedini koji im mogu nesto to su USA i Rusija tako da im zelim "srecu" u akcijama protiv svih krvoloka ! Nisu USA ni Rusi "zlatni" ali bolji su u svakom slucaju od ovih majmuna koji su iz pecina izasli i misle da ih bog stiti a ustvari ih vjerovatno samo zeli potamaniti uz pomoc gore navedenih !
Ti si nadareno glup. Samo velikim budalama tvog kalibra nije jasno da Ruse i Yenkie na istoku interesuje nafta, gas i opijum.
Pa normalno da nisu tamo dzaba ? A zasto su kod nas zakuhali (tako pricaju ti isti)? mi nemamo nista zanimljivo ,Ili imamo da ja neznam i kao mozes pojasni !?
Prasumski ljudi
bosnje mogu odahnuti :)