hahah a zasto se uvjek nase vehabije "vade" na pricu " on je igrac USA , CIa-a " i ostale nebloze !?!?!? Kad se zna kako nigdje nema dokaza da jeste ? Znam da je obucavan od strane CIA-e ali ne za ovo nego da "pomogne" njima , samo sto se opredjelio za drugu stranu i sad je protiv svojih "ucitelja" sto neznaci da je nihov pijun ! I ja bi sve sto na ovakav nacin (silolm , ubijanjem , terorisanjem...) promoviraju vjeru objesio/streljao/bacio lavovima (bilo kojim redosljedom ) i to nebiram koje je vjere ,da se muslimani nenadju uvrijedjenim ! A jedini koji im mogu nesto to su USA i Rusija tako da im zelim "srecu" u akcijama protiv svih krvoloka ! Nisu USA ni Rusi "zlatni" ali bolji su u svakom slucaju od ovih majmuna koji su iz pecina izasli i misle da ih bog stiti a ustvari ih vjerovatno samo zeli potamaniti uz pomoc gore navedenih !
Ti si nadareno glup. Samo velikim budalama tvog kalibra nije jasno da Ruse i Yenkie na istoku interesuje nafta, gas i opijum.
Neznam koja budala uistinu vijeruje da je ovde ikome stalo do naroda i da radi u korist naroda, i rusi i ameri i ostali smradovi su tu samo iz vlastitih interesa ,zbog njihovih interesa i jeste ovakvo stanje u tim zemljama.
Prikaži sve komentare (74)