Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta vi znate o Hizbullahu, osim što čujete sa poganih medija zapada?!
znamo ono što znaju i stotine hiljada sunita u Siriji koji su zahvaljujuci tvom Hizbusejtan ostali bez kompletnih familija!Prljave šijurine rade za pogane cioniste na unistenju pravog istinskog islamskog umeta,preuzimaju zajedno s njima uz srdacnu saradnju zemlju po zemlju(Irak,Sirija,pokusavaju u Bahreinu,neki dan raketirali pustinju u Saudijskoj Arabiji itd) .Toliko o njihovom postovanju prema svetoj zemlji.
gdje su bili za jomkipurski rat? dok su sirijci prelazili preko golana a egipćani preko sinaja oni su 'ladili muda!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mosad radi svoje nazalost.ubijaju iranske naucnike pa sad ovo,nije ni zadnji put ni posljednji..sta bi tek bilo da se tako nesto desi npr u tel avivu atentat na visokog duznosnika čifutsana to bi americi bio okidac digli bi cjeli svjet na noge.a ovako ko jebe muslimane.javna je tajna da mosonska loza u svjetu ima koncept jacanja izraela i sve u korist njih..sto nas nece pogodit neki satelit meteor sta bilo da odemo u pm(srbi bi prezivili)
Jedan turcin manje!
tooooo dzavaharlar........e konju
kako je ovo tabut? ovo je sanduk
Njega je trebalo zapalit, đubre jedno šiijsko.
nisu oni nikad ni u sta bili umijesani...kao da su druga Srbija...
Izrael konačno ima ljude na koje se može osloniti u svakom dijelu muslimanskog svijeta: Vehabije! Koliko su samo napora ulagali pokušavajući bezuspješno da likvidiraju Hizbullahove komandante, a sad jednim njihovim povlačenjem konca vehabijske marionete su u stanju da dignu uzrak svaku džamiju, pijacu, zgradu, ako treba i cijeli ummet muslimanski.
cuj izrael bezuspjesan u mogucnsti likvidiranja aman neranjivih komandanata hizbullaha..a uspjeli ga ubiti nekakva cetvorica nepoznatih likova na sred ulice.. cestitam ti na pameti.
izrael=iran,balijo smanji dozivljaj i izadji malo iz vilajeta
Kakva je ovo uniforma ista kao u OS BIH
Da mu dragi Allah dz.s. oprosti grijehe i pocasti stepenom sehida, a njegove ubice (i nalogodavce) ponizi i na oba svijeta. Amin.
zasto da ga počasti?Zato sto je slao svoje razjarene bande i specijalce da ubijaju sunitsku djecu i zene i nejač po Siriji?Za to da mu da stepen sehida??? Ti il si sa Romanije ili nisi ni Ilmihal pročito.
Samo ti za svojim Bilalom Bosnicem i ostalim retardima. Ilmihal je za vas Enciklopedija Britannica.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
svaki muto nosi zuto
Čujem da tebi pravo lijepo stoji.
pa nek Hizbolah ii dalje salje vojnike u Siriju... Mislili su sije slomiti otpor mudzahedina pa kad su vidjeli da ne mogu sad Iran trazi izlaz iz krize i mir , pa sto se nisu oglasili kad je Assad ubijao Sirijce sad je prekasno, nazalost mislim ovaj rat je tek poceo
Da pogrijesili su jer tebe niko nista nije pitao glupane spremi dupe i idi tamo pokazi sta znas ovdje samo blebeces gluposti, cuj zakljucka nazalost ovaj rat je tek poceo hahahah.....
dead to assad assasins
Masoni to je čudo od sekte,oni su spremni zavaditi dva rođena brata. Sad zasad im uspjeva svugdje rasturiše veliku Rusiju,bivšu Jugu,Arapski svijet i jos mnogo mnogo. Masoni su uvjek krvi žedni, a jadni narod strada i krivicu snosi na drugi narod.
Samoubica 100%
jako lijepa vijest,ubijena jos jedna u nizu produzenih cionističkih ruku a to su Šijurine Rafidije(zidovska sekta koja se lazno predstavlja kao muslimanska)
@krmojedu Zna se ko je cionisticka sekta i cionisticki sluga. Mnogi toga niste ni svjesni, jer ste previse ograniceni da bi mogli vidjeti dalje od svog nosa. Vi ste leukemija Ummeta.
ko je prosvijetli nas Kemale Malovčiću da i mi znamo,ko zna mozda grijesim de da cujem?Znaci on je dobar zato sto je slao svoje bande po Siriji da ubijaju sunitsku djecu,zene i ostalu nejač i ja treba da mu se divim ovde je li? A da ti mozda Resid Hafizovic nije u rodu il pomozi Bogu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zna se ko stoji iza ovog...M