Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta bi na kraju, jel od bombe, ili od ''neopreznog rukovanja streljivom''? U naslovu jedno, u prvom pasusu članka drugo.
Pa, ovo je ono, kad se treba čitat’ između redova…
Rusi bacaju s balkona ili kakav radioaktivni otrov. Ovo mu je neko od njegovih.
spremi se Zelenski, isto te ceka
Popio frajer malo, omaklo se, a Zelenski odmah leti da upakuje da su Rusi toboze poslali liku bombu u poklonu. Đe si šta ima, ovo više ni djeca iz vrtića ne pu*e
A gdje pečat?
Sta kazu engleski obavjestajci, jel' bila lopata u poklonu?
Šta kažu eksperti sa Klix foruma, Putleru skoči pritisak na spomen samog Zelenskog, Rusija sve slabija, Ukrajina sve jača. Rusiji slijede decenije ekstremnog siromaštva, brain drain, izolacija od civilizovanog svijeta, Ukrajinu čeka prosperitet, zapadne investicije, demografski boom... Kakve buddale majko milo a sad mi je zapeo za oko onaj sa nadimkom MISHIC,buddaletina
@SHOTMAKER I sta je bilo kad si se probudio :) Ja vjerujem da je tebi lijepo zivjeti u takvim bajkama, vjerujes li u sve ostalo sto CNN i BBC kazu? :)
Nije izgledno da je major nekome bitan da bi se zamarao sa takvom operacijom. Prije da su se poceli medjusobno obracunavati oko necega.
Zelenski je stvarno zajeban
Samo se rokajte
Cionist manje
Bandera style.
AMA KRITIKOVAO ZELENSKOG I OVAJ MU POKLON POSLAO
Sjoj isti Smajo Drkić iz Bobovice. :)
Smajo pravi pitu za 10. Bio sam i ja.
Na danasnji dan sljedece godine putin slavi dan pobjede u Kievu, Next Warshawa pa onda emirat Berlin..