Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko još vjeruje u ove gluposti. Izvukli nekog zatvorenika osuđenog na doživotnu i rekli mu "run for your life". On vjerovatno nema porodicu,prijatelje koje će ga oplakivati,pravda je zadovoljena neko nedužan je platio kao i obično. Kako su ljudi danas glupi da vjeruju u ove filmske priče,kobajagi oni sa snimaka nekog lika što nosi torbu ustanovili da je to taj lik(sa 100% sigurnošću). Isto što je Irak imao oružje za masovno uništenje kao i onaj Gadafi što je imao višak para(diktator),zar ne vidite ove filmove tipa ARGO koja su čista propaganda.
Nista im ne vjeruem ! bacio neko 2 bombe..sad oni nama bacajuu bombe na sve strane !
Kako je ovo misteriozno. Cccc. "Ubili napadača koji je povezan sa bombaškim napadom u Bostonu." Pa da, oni znaju da je to bio napadač, sudilo mu se i presudilo, znači dokazana je krivica.
Ma veliko je pitanje koga su to oni uhapsili, a koga su ubili... Ali dvije su moguce varijante: Likovi su bili poremeceni ili je teroristicki napad neke drzave i sad ce Amerika zapoceti jos jedan rat s nekim...
JEDINO MI JE ŽAO ŠTO IH NIJE VIŠE POGINULO U TOM NAMJEŠTENOM "BOMBAŠKOM NAPADU"
Realniji su filmovi sa Chuck Norrisom od ovih gluposti
Znaci nije terorista? Samo je poremecen? Jel tako ono biva kad neko pocini teroristicki akt, a nema veze sa Islamom?
pa gdje to procita... lijepo pise teroristicki napad al nema to veze jelde, hajmo sve optuziti da mrze muslimane, herp derp
pa vidis na pise napadac a ne terorist
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerikanci glupi opet svoju propagandu prosipaju !!!