Masakr u Winnendenu
0
Ubica 15 osoba izvršio samoubistvo
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto sta se desava u \"pravnim drzavama\".. drzavama u kojima omladina ima perspektivu itd. bla bla.. a kod nas u BiH prave dramu ako neki testosteronac potegne sjekiru na nastavnika ili sl. lijepa Bosna..
.. onda citaj \"jemacke\" stranice, i suti. Frka zbog svega. De.. cooliraj! Strasno!! Roditelji imali arsenal oruzja u kuci.. ko je lud u svemu tome.. I onda zasto i kako? ccc..
policija ga je ubila u gradicu 40 km daleko od Winnendena, gdje je bjezao sa ukradenim vw-sharanom.
Boze sacuvaj nas od ovakvih ljudi
na jemačkoj stranici www.n24.de uz isti naslov stoji upitnik, što potpuno mijenja smisao, obzirom da se još i u tekstu navodi da je prva izjava policije bila da su ga oni ustrijelili dakle prije nego PREVEDETE vijest tako samouvjereno kao da ste bili nazočni, pročitajte dva izvora minimalno
Pa i ako nije izvršio samoubistvo neka su ga ubili, da je ostao živ na sudu bi možda bio proglašen ludim onda liječenje i tako to. Ovako su državi ušparali pare što nema suđenja.
nije izvrsio samoubistvo, vec su ga policajci ukinuli -> spiegel.de