Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo ovdje pisali da ih treba pitati odakle si ako kaže ne zna pa vozi ga u napušteni otok, eto izgleda će baš taj plan biti usvojen, podrška puna
Posteno, hoces bolji zivot - izvoli, napravi ga sebi, ses hiljada kilometara daleko od mene.
Kakav članak ja ništa skontao nisam...
Ovako su evropski migranti(kriminalci i psih slucajevi) u sjevernu i juznu ameriku.
vala tako i treba svaka cast
Samo zelena Njemačka je širom raširila ' čku za migrose. Nikad više napada i silovanja!
Buduća UN vojska koja će nadzirati klimatske lockdowne i plandemije formirana isključivo od migranata!
Puna podrska! Ako budu trebale i donacije za prevoz racunajte na mene.
Vi što donirate po portalima ste poznati po dubokom dzepu i širokoj ruci 😂
A ljudska prava????? Mamu vam licemjernu
Ne pricaj nebuloze. Koja prava, da ilegalno dodjes u tudju zemlju, krsis zakon i dzabahljebaris? Samo goni ghovna niz vodu.
Pa oni su širom otvarali svoja vrata svima a sad im nogu daju. Nista licemjernije i gore od VB.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo napred migranti, kroz istoriju su ovi okupirali vas, pljackali i ubijali, sada ne trebate vi pljackati i ubijati njih ali ih barem okupirajte , naselite im gradove, napravite manjinom( u nekom gradovima vec jesu), sve prema zaslugama.
E kakav degenerik. Kroz historiju se svasta desavalo, imam li ja sad pravo tebe ubiti jer je mozda tvoj pradjed pretukao mog pradjeda? Kakvih sve nebuloza necu cuti... Kolonizacije nisu vise nikakav izgovor danas.
V.B. fali oko 50 000 vozača ,