Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi monstrumi ne bi dali drugim ljudima ni da imaju mrvu dostojnog života
tamo vlada diktatura od 60-tih godina, to je isto kao kad bi Sjevernoj Koreji ukinuli vize Ne postoji tamo internet, ako ćeš ga koristiti moraš unijeti dokument jer ako budeš ulazio na "zapadne stranice" youtube facebook mogu te uhapsiti
sankcije*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudno da nije slobodarska rvatska bila protiv
Ima li svijet sluha,oci i usi?Vidi li svijet ko je najveci neprijatelj covjecanstva?Udruzite se,rjesite se USA i Cionistickog Izraela,pa da svijet zivi normalnim zivotom.USA i Izrael su najveci zlikovci modernog doba
Kuba je jedina zemlja do sada koja je mogla svojom odlukom uzrokovati 3 svjedski rat. Ja isto glasam da se ne skidaju sankcije nikad sa te zemlje. Neprijatelji covjecanstva neka zive u pecinama.
Kako se smradovi skupa drze!
Osovina zla
Upravo ove tri drzave smrde i povezano je ovo sve
Eto vam svijeta.
Ljudi tamo jedva zive al dzabe…
Kuba i Izrael.....ajd nema veze.
Zahvaljujući holivudu i našim gledanjem njihovih laži, oni i imaju današnju silu da mogu ubijati, izgladnjivati, razvaljivati i pljačkati. Od Balkana pa ukrug po planeti.
Kako se gomilaju vojske kod Palestine za konačan obračun...
Thramp je išo da puje kafu tamo kod njih
Dokaz covjecanstvu ko su pravi smutljivci na zemlji
Je li Bosnjo jos uvijek navija za Ukrajinu? Rekao sam da nam je bolje pomirit stvar sa Rusima nego biti sa djavolom
Bosnjo ne navija za ukrajinu nego je bosnjo protiv rusije zato sto rusi negiraju genocid, zato sto su ulozili veto na rezoluciju o genocidu u srebrenici, zato sto maria zahorava poziva javno da se oslobodi ratko mladic i zato sto bi rusi stali na stranu srbije i dodika da se sutra zarati. Ti ili si glup ili si srb pa ne kontas jer ne vidis stvari iz bosnjacke perspektive.
Drago nam je sto su Rusi na Palestinskoj strani, ali daleko od toga da simpatisemo Ruse.To.je narod koji nam negira genocid i podrzava unistavanje drzave nam i podrzava otvoreno naseg neprijatelja. Moras biti Bosnjak sadista il glup ko noc, da podrzavas Ruse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gamad
Koja je ovo farsa Bože dragi. Ovo je vrijeđanje inteligencije