Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li to oni Čengići, što su izdali pokret za nezavisnost Bosne i što 04. juna 1832. godine na Stupu kod Sarajevo, zajedno s Rizvanbegovićima udariše na bok vojske bosanske!? Husein kapetan Gradaščević vas nije zaboravio, a nismo ni mi..
uze mi rijeci iz usta...
Njima je Latas hebao nanu nakon sto su izdali Gradascevica Latasu. Vukao je jednog po zemlji od Mostara do Bluke.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Pazi sad prepucavanja na nacionalnoj osnovi....... odo po kokice
E KOMENTAR TI ZA 10-KU !!!!! Gledaj ovih naših hajvana !
da ovi cengic nisu nesto fikretu abdicu u rodu? hehehe
meni je ovo toliko bitno koliko i to šo je ceca zaplakala na konceretu u nišu,hebe mi se za vim izdajničkom plemenom poturica-torbaša
SRBI SU PONOSAN NAROD KOJI JE IZ SVOJIH REDOVA OHRANIO NAJBOLJEG NAUČNIKA SVIJETA(po glasanju studenata iz 20-najboljih univerziteta sveta) NIKOLU TESLU i NAJBOLJEG SPORTISTE SVETA 2011god. NOVAKA ĐOKOVIĆA. NAJVEĆI NARODI SVETA MOGU DA STVARAJU NAJVEĆE LJUDE SVETA(a "narod"od kojeg je stariji GOLF2 je izgubljen narod koji nezna na dali je pošao ni da li je došao,koji je svoju auhtonu bvjeru prodao za večeru je narod koji zaslužuje samo sažaljenje(kao i svaki drugi prosijak)
E bas su Srbi o'ranili Teslu? Je li Tesla ikad bio u Srbiji? Jeste jedan put, ali Tesla je hrvatski Vlah, nije on imao nista sa Sumadijom.
Vi Srbi samo prisvajate nešto a nikada nemate nešto svoje, jadni ste... Nikola Tesla je rođen u Smiljanima, maleno selo pored Gospića a to ti se nalazi u HRVATSKOJ ili ćeš reći da je i to Srbija... Srbi ---> dvije riječi koje vas opisuju jad i seljaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
e kakvi ste vi {bosnjaci} izrodi , otpad ljudskog roda prvo ste se odrekli pravoslavlja i SRPSKOG porijekla a sad hocete i turskog . Stvarno ste dno dna
hahahaha mi smo ponosni na svoje islamsko porijeklo
@Labud ljudi se na greškama uče! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jao srba sot su navalili na ovaj tekst
kako su slatki komentari ovi turaka iz srbije heh
Kad na red dolazi genocid nad Bosnjacima koji su sprovele Osmanlije nakon 1832 godine? Da vidimo koliko su nam Turci "prijatelji"?
Za one koji ne znaju, radilo se o tome da su Osmanlije iz svake vidjenije bosnjacke kuce ubijali cijele porodice. Slicno kao sto su njihovi potomci radili u Prijedoru u 90tim godinama. Jednom prilikom Tunji Filipovic je rekao, "koliki su Osmanlije napravili genocid tad nad Bosnjacima, da se Bosnjaci ni dan danas nisu oporavili od toga".
more bit, bidne, a i ne mora...
Je li to o onom iz Foce, sto je zbrisao u Tursku?