Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Turskoj diktatura i to je grozno!? Kod nas je demokratija i moze organizovati refeeendume ko hoce i kako hoce bez posljedica, ekonomija nam ne na zavidnom nivou, nezaposlenost ispod 1%....kriminal ne postoji... Bas imamo pravo da kritikujemo druge?!
diktatura ti napad na drzavu,,,,,,de nek se desi u njemackoj u americi napad na drzavu da vidim tu demokratiju
Treba u Tursku ici trazit posla ima dosta upraznjenih mjesta :D
još malo pa neće ko imati raditi za erdogana
Ovo je diktatura kad čovjek ne dozvoljava uhljupima da po svojoj volji ruše državu i izabranu vlast, pozivaju na vojne udare i slično. A kod nas je demokratija kad Rudonja konstantno omalovažava cjelovitu BiH, poriče Ustavni Sud, provodi referendume po svojoj volji i slično. Aferim ako nam je bolje.
Diktatura u stilu Staljina!!
bosna te treba samo jedan mjesec Erdoganeeeee............
Ocito da su ga trebali roknut. Veliki/mali Brkica se sakrio i pozivao goloruk narod na vojsku za koju nije znao ni koliko je ima niti sta je voljna uciniti. Da su htjeli mogli su pobiti ljudi na kamare dok se ovaj gmaz skriva i poziva druge da ginu za njegovu ocitu zelju za diktaturu
Novi Staljin
Samo cisti smece Recepe... sve metastaze napolje....
Erdogan SERE....diktator....
hajka prava
DICKtator
Pa koliko su ih to imali? Jel moguće da imaju više državnih službenika od nas? :) :)
@Ministarstvo Mi imamo zamjenika pomocnika savjetnika ministara jedno 25000 ... Viska naravno