Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenuo ovaj Erdogan od svih Turaka samo će Bakir ostat na slobodi ... ? ? ?
Ma jok. I Bake će u ćuzu. Mozda Vucic prezivi.
Od svih turaka samo ce sebi opstat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj erdogan na sta si spao da novinare ganjas...fuj
nevini su ....
Ganjaj bolan novinarke, okani se novinara, peško jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako so osudeni onda nije navodno
Erdogan, diktator i tiranin, iz dana u dan postaje sve veći bolesnik, u svima vidi neprijatelja, hapsi i osuđuje svakoga ko ima svoje mišljenje. Hakan Šukur, Enes Kanter, Orhan Pamuk..., sve su to Erdoganovi neprijatelji. Zato što su neovisni i veće face od sultana.
Novinari sto su huskali na rat i za vrijeme rata u BiH dobili najveca odlikovanja, fakultetske katedre, neki i dalje rade po Srbiji. Ovi danasnji na Balkanu samo neka je slagat, zavadit, a ne mrdaju iz brloga. prevode sa interneta, google novinarstvo i satro struka. Da se hapsi za laganje ne bi ni jedan bio na slobodi.
U Turskoj ko kod nas posle II svjetskog rata, samo hapsenja , ozna sve dozna :)
Nisu oni uhapseni zato sto imaju ikakve veze s drzavnim udarom vec zato sto nisu pisali kako je hazreti Erdogan diktira...e moj Erdo sve ovo vrijeme sam se trudio da ne vidim i ne cujem al haman si ti diktator prve vrst.
Sad kad Erdogan počne svoje potomke u Srbiji hapsit, u Turskoj je sve pohapsio.
jao šta će neprijatelja da sebi stvori...sad će imat tri puta više neprijatelja
a jbt prošlo je 2 godine koliko dugo će hapsiti ljude koji mu se ne dopadaju
pajserom rečepe
Turci pred odlazak na terorističko zmijsko gnijezdo komunjara i odžalanovaca PKK podržanih od terorističke USA https://www.youtube.com/watch?v=Cigy5KMEs9c
Turci ispraćaju askere u Afrin. ovako se voli država, https://www.youtube.com/watch?v=JM5S9Cmh19Y
samo oštro sa terorističkom bagrom. svaka država u evropi bi se 100x oštrije obračunala sa izdajnicima u svojoj državi i sa onima koji bi pokušali državni udar. usput Turci idu na Afrin: https://www.youtube.com/watch?v=MILEaYDFM9E
Ovdje treba pohapsiti novinare avaza
Sultan Erdogan!!
TATA NE PRAŠTA