Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borba za vlast je cudo sve su to bolesnici
Dvije vojske u sukobu a stradaju civili. Opet - civili i po civilima! Veliki ratnici, nema sta, udri po zenama, djeci, starcima, omladini... po narodu. Obje vojske su bagra. Ne shvacam, ako su oni u sukobu, zasto gadjaju civilne objekte, vrtice, skole, bolnice... (kako je bilo receno u jednim vijestima na N1). ZASTO.
Koja stoka.. Radi pozicije da ljudi ginu
Seli se rat od drzave do drzave ti pogledas kroz prozor, mir a ujutro granate i paljba oko tvoje zgrade.
Koja bi sve mraka pojavila na našim ulicima ? Nema više Armije RBIH. Razne islamističke frakcije a onda bi došao CNN da ih uredno evidentira i tu bi nam bio kraj.
Ja samo nezz što forsirate vijesti o stradavanjima u Sudanu? Budimo realni, Bošnjake ne interesuje crna braća. Nas interesuju samo Palestinci, jer njih ubijaju Jevreji (nemuslimani). A kad se muslimani (i još pri tome CRNI) međusobno tamane, pa ono stvarno, mene - Hamu sa Vratnika to ne interesuje ni najmanje.
sve je to finansirano, ne niču puške po livadama
Ovako bi i kod nas bilo za dan,nedaj Boze...jer ratovanje toliko napredno da za jedan dan jednom raketom razori ti pola grada
Gdje dođu ruski fašisti (Wagnerovci) tu trava ne raste.
Sta Ima Wagner sa sudanom
Wagnerovci podrzavaju separatiste