Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zgembo znaci na turskom krme odojce. Pravo si ime nasao krmcicu.
jel se to opet moslemani rokaju izmedju sebe, hehehe!! svaka cast, samo da ovi nasi domaci lojavci hoce malo da se ugledaju na bracu
Ako ta slika ilustruje dogadjaje onda to nisu nikakvi sukobi. Nego hladnokrvno masakriranje civila od strane NECIJIH SNAGA.
Ja sam neko iz daleka i draga mensura, ja u potpunosti podrzavam tvoju pricu. I nama je ovdje u Americi jako lijepo, jer mi smo ovdje svi zajedno jedna slozna, velika sekta i jako nam je lijepo. Ah da, rodio i mene babo.
Ja sam Mensura iz Svedske, kod nas je jako lijepo, jer mi nemamo sektasa. Rodio me babo.
U proteklim danima su sekta bosanci napali sketase hercegovce i to je bilo veliko krvoprolice dok nisu naisle mirovne snage sektasa repuliko srbasa. Oni su to donekle smirli, ali su onda se iznenada pojavili sektasi komunjare i tada se vise nije znalo ko koga .... Poenta ove price je: Sta vi znate o sektama i sketasima ?