Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve senzacionalne gluposti... ako je 3D printer "radionica" čiji su izrađeni dijelovi upitnog kvaliteta za takvu primjenu, pa sta je onda svaka ozbiljnija CNC mašina?
Svašta sam čuo, ali da se uz pomoć 3D printera može praviti oružje...
Gdje su ovi 3D printeri bili u ratu kad su nam uveli embargo na uvoz oružja??
moze li se 100 KM printat tamo
Hajmo sad bit bukvalni, kad treba tumačit zakon na strani građana onda je i jedan zarez sporan, kad treba državi to su tumači kako joj paše. Ako je dozvoljeno imati 3D printer šta vas briga šta je čovjek izrađivao za sebe, kako cete dokazat da ga je htio koristit, prodat ili slično? Može reći da je testirao granice uređaja, da je pravio igračku bilo šta...Nije trebao proizvođač ostavit opciju za proivodnju ilegalnih stvari.
Sponzorirana reklama za prodaju 3d printera!
Supermacisti hahahhahaha
White supremacy or white supremacism - objasni mu, pogriješiće opet....