Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bilo je samo pitanje,kada?Nista vise nece biti kao prije.Mislim da je ovo pocetak kraja potrosackog drustva i svega sto je ono uzrokovalo .Poslije globalnog dzumbusa koji nas sviju manje ili vise ocekuje i to u razmjerama cije dimenzije jos niko ne moze da nasluti ,svjet ce biti drugaciji...Americki nacin zivota se ipak pokazao kao corak...A bili su se ufurali da su novi Rim zaboravljajuci da je i on propao... Bojim se samo da imperija koja pada poput onih Kula Bliznakinja, i tom brzinom u ocaju neizazovu nekakve fatalne po citav svijet. Kako god, nadam se da globalno komplikovana vremenima ,koja ce doci ,nece (kao sto je to inace obicaj ovdje)izazvati novi krug zla ,onog najgore vrste .Ono nikome dobra nece donijeti. Lijepo bi bilo da jednom, al JEDNOM ispadnemo pametni.
Allah vas unistio sve redom !!!
kad treba dijeliti bogatstvo i novce dobijene malverzacijama tada vas ne zanima ostatak svijeta a sada kada je kriza zelite da vas svije spasava