Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ga poslat na javno bicevanje :)))))) gledaj sto se mrcina zajapurila, pravo punokrvno masno krme
Sobzirom da ste vi politikozovani SUD,i da svakako samo uzimate [pare] ,najbolje vam i ;pase, i odgovara da upotrebite i jedno i drugo-to jest neka vam p[lati i strpajte ga u zatvor,kako bih u potpunosti oblikovali svoju nepostenu,nehumanu i neljudsku osobinu,Zivjela \'REPUBLIKA SRPSKA\"
jel se krmak ikad naucio kako se kaze slovo r
nema teorije da ikada iko dobije ono sto je zasluzio, ni na ovom, ni na svim sudovima ovog svijeta...
...kakva nevjerovatna kombinacija neizivljenog gada i perverzne umobolne zivotinje i sve to u liku necega sto jako lici na ljudsko bice...zbog ovakvih stvorenja, jednostavno, mora da postoji Bog!!!!!!!
pa maskaradni sude kad ces mu dat presudu za krim protiv covjecanstva i genosid,robinsonu dal ti hvatas Bosance za glupake?jadnog li suda,pravde i presude,bijedno!