Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tjeraj tu bandu... tako su dolazili u Afriku osamdestih i zarazivali ih virisom AIDS pod istim izgovorom.... Pa kad im vi srbadija vjeeujete sto se niste vakcinisali profiv svinske gripe da niste i vi zaostali..
RELIGIJA MIRA I TOLERANCIJE je ubjedljivo najbolesnija ideologija na planeti ! retardi, sta drugo reci...
TE VAKCINE NISU ZA DJEČIJU PARALIZU NEGO SE RADI O EKSPERIMENTU KONTROLISANJA ŠIROKIH NARODNIH MASA OD STRANE WHO, A ONI KOJI DAJU VAKCINE VEĆINOM NISU SVJESNI TOGA...
\"Bolje bi bilo da se prvo opismene malo pa onda prime vakcine. \" Jedino si kod ovoga u pravu a ostalo ne stoji. Muslimani su GLOBALNO neobrazovani pa sve njihove \"nazadne\" aktivnosti proizilaze upravo iz te njihove neobrazovanosti, a takva je situacija i ovdje u Bosni i Hercegovini.
A ti kao posjedujes neku savremenu laboratoriju u kojoj si potvrdio korisne sastojke sadrzaja te vakcine, pa sa sigurnoscu tvrdis da ne postoji teorija zavjere!? Da se razumijemo...strasno je to sto umiru neduzni, ali u zemlji poput Pakistana je sve moguce, pa i teorija zavjere ima mjesta. Sa jedne strane imamo obicne pakistance, s druge talibane, s trece indijce i njihove obavjestajne sluzbe...a u kompletnoj prici i prisustvo CIA-e, koja stvara jos \"opasnije\" Talibane i za samu CIA-u, obicne pakistance, kao i za indijce...pa na sav taj buckuris dodas Afganistan...
Nista cudno,medju mu slimanima masovno vlada histerija od teorija zavjere,a jedna o njih je teorija o vakcinaciji za koju oni misle da je Zapad koristi kako bi zdravstveno unistio Pakistance,pa da vakcine cine neplodnim osobe koje se cijepe itd. Bolje bi bilo da se prvo opismene malo pa onda prime vakcine.