Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Bosni ratnim zlocincima daju nazive ulica
@berlusconi Boga mi kako je krenulo,desnica izuzetno raste u Njemačkoj
hrvatska ugosti one koji velicaju zlocince 👏👏👏evropski nema šta
Neka ih neko obavijesti da bi u BiH bili odmah kandidati za neke lijepe politicke funkcije, nikakve suspenzije i slicno. Mozda se odluce preseliti ovamo, mogu i Hitlera velicati, mogu po njemu i neki studen.dom nazvati. Kako god ovo je idealna drzava za njih.
Sad ce bosnjak koji kontrolira 30 % teritorija i najveci mu je uspjeh minimalac od 200 eura u 21 st posavjetovati Njemca
@Tuzlasarajevom16 Nemojte misliti da se muslimanski narod moze odbraniti ako pocne rat to moze da ih dovede u propast a mozda cak i u nestanak ? Imas obraza jos da se javljas budi sretan sto pricamo sa vama ,samo istrazi od sjenice pa do srebrenice koliko genocida ste nad nama izvrsili, nemoj mi vase historije hem ste kulturocidni hem genocidni.200 Godina nas planski tamanite od karadzordzevog ustanka .
@Tuzlasarajevom16 jesi ti opterećen bosnjacima posjeti psihijatra
Kod nas u skolama uce o ratnim zlocinima I njihovom "herojstvu"
Mozda su mislili da je Charlie Chaplin
A nasi hrvatski policajci se pozdravljaju sa za dom.
U “za dom” nema nista lose
@Beguzar Nema ni u Heil Hitler jelda?
a u BiH po RS-u vojnici, policajci, granicni policajci, politicari, tete u vrticima, prodavači po štandovima nose majice osudjenika za ratne zločine u ulicama koje se zovu po njima i jos se time ponose. Hvala Bogu pa nismo Njemacka, ko bi radio umjesto njih svih kad bi ih suspendovali.
Nisu bili ranjavani u ratu ????
@lenor40 hahahahaha, dobra
Kad će bit konkurs za njihove pozicije?
@RaspjevaniSateliti Glup si, idi na shisu, nije ovo za tebe.
Drzava ipo
Pa zar nisu dozvolili prije par godina da se nacisticki simboli mogu ponovo prikazivati u Njemackoj.
DEUTSCHLAND ❤️❤️❤️❤️🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪