Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte braćo Njemci, nemojte se blamirati
Rusija je al ne mozemo dolazati hahahaha
Ako su Rusi svaka im cast mada … Sad imamo vise problema : Dalekometni dronivi NATO nije znao za njih; Drugi veci problem od granice Rusije do granice Njemacke cca 1200 km od toga 600 km nebo po kontrolom NATO…. Trece sto je ponovo Rusima posle 79 godina Berlin interesantan …..
Imam dojam da Rusi stoje i iza ovog zemljotresa u Japanu, klimatskih promjena i ozonskih rupa. Oni su satanisti, dok demokratski LGBTQ Evropljani i Amerikanci samo žele mir, da svira neka lagana muzikica i da cvjeta cvijeće. Šta je s Bundeswehra, što ne obaraju te dronove onda? Kod nas ako te neko od radnika vidi da snimaš Termoelektranu, dolazi zaštitar i policija, a njima baze kao nadlijeću ruski dronovi i oni ništa? Ma daj.
Rusi Ja kako. Jos malo i Njemacki strah prelazi u Njemacku histeriju. Sanjat ce Ruse, ne naspavali se Njemacki zohari. Veliki prijatelji Izraela nakon sto su sce dali od sebe da ih istrijebe.
ovi ce okriviti Ruse jer placaju Americki plin 10 puta skuplje
Ruse nikad ne otpisujte, oni kad krenu ne zaustavljaju se prije Berlina!
Kad im Britanci i Amerikanci daju oružje.Mnogi srbi imaji stvarno glupo razmišljanje, osporavaju pobjedu Partizana nad četnicima jer su im tobože pomagali Britanci i Amerikanci , a veličaju ulazak rusa u Berlin, a isti ti Britanci i Aerikanci dali oruzje Rusima.