Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su meni ovi nasi lojavci smijesni sa svojom pricom i zastitnickim odnosom prema islamu! Ko vas ne zna, skupo bi vas platio! Sta kazes ti oooooooooooookavac, Amerika kriva za sve?! nebi me cudilo da si upravo tamo na njihovoj grbaci kao sto vas ima masalah po svim drzavama. Ne mogu nikad zaboraviti 11.septembar i moje zgrazanje i cudjenje kad sam vidio reakcije svojih \"prijatelja\" i poznanika bosnjaka koji su vijest docekali sa nevidjenim odusevljenjem i odobravanjem onog zloglasnog cina! I sve ko fol u ime iste vjere, alaha, proroka im pedofila! Neshvatljivo bezobrazno i licemjerno i bahato je zivjeti u jednoj civilizaciji, zeleci joj zlo i nestanak a podrzavajuci ove ljudske nakaze ubojice i teroriste. Kazu, skim se poistovjecujes, branis ih, i sam si kao oni! Ja vama ne zelim zlo i nestanak, neka vas!!!!! Ali, daleko vam lijepa kuca od moje ako ikako mogu da biram. Shvatit ce najposlije i svijet kao sto smo shvatili mi koji zivimo ili smo zivjeli sa vama, kakvi ste i kakva vam je prevrtljiva i dvolicna cud. Ne zovu vas zalud suncokretima.
oooo... Izvini molim te, nije li to ona amerika koja je tebi guzicu spasila dok je cijela Evropa sjedila i gledala konc logore, srebrenicu, Gorazde, Zepu, snajpere, granatiranja, silovanja i...i...i...??? Da nisu slucajno pigmeji napali Mumbai? Da imalo mozga imas osudio bi svaki ovakav cin u kojem ginu nevini civili i distanciro bi se od ovoga. Vjerovati u kojekakve zavjere je ok, ali radovati se ovakvim stvarima i obiljezavati ih kao \"kaznu\" za amerikance je vise nego bjedna... Pozdrav
amerika je stvorila al kaidu da bi cjelu krivicu islamskim svjetu stavila na ledza ljudi probudite se a vi sax reporteri otvorite malo oci i ne radite za ameriku koja nezeli nikome dobro
Nemojte da sirite dezinformacije dzaba..tih \"Islamista\" nema samo jedan ili dva..nego 1 300 000 000...kad nas vec sve povezujete zajedno..
vijest vam je pravo oskudna, a znate li uopće kad se to dogodilo? malo profesionalizma molim!