Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne povrgujem cinjenicu da Izraelu niko ne daje pravo da cine sa Palestincima to sto cine samo zbog svoje proslosti-dapace, to takodje osudjujem jer je logicno da ono sto nije u redu nema predikat \"moje, tvoje, nase, njihovo\" Zlodjelo je zlodjelo, pa makar ga moj otac ili brat ucinili, ja ga osudjujem!!!
što se svi lijepo ne složite da vam je drago što ga ubiše! SMRADOVI jedni! Izobličenjaci!
Cinizam je i ono što judejci rade u Palestini. I cinizam i cionizam. Ali iskreno žao mi je svih žrtava u ovom napadu, ovo je djelo bolesnih ljudi, ovo ne može uraditi čovjek vjernik.
Nek ste vi meni eto mjerodavni sta je vazno a sta ne!!! Kako vas nije sramota uzimati u usta milione neduznih zidova(a ne cifuta) koji su bili pogubljeni zbog istih ideala zbog kojih su i vas ubijali-ako mene pitate ja vise sa njima imam zajednickog nego i sa jednom arapskom zemljom!!! Ni zrtva zrtvi vise ruku ne pruza nit postuje a ocekujete od citavog svijeta da 100.000 nasih zrtava spominju gdje stignu---TO JE CINIZAM PRIJATELJI MOJI!!!
jao jao par cifuta stradalo i to je sad udarna vijest svugdje gdje cifutski zionizam vlada kao cnn, reuters, bbc, afp i skoro sve ostale medije. ostih 150 zrtvi nisu uopste vazne kao ovih nekoliko cifuta jer su oni \'vjecne zrtve\' izgleda
Evo holokaus je izvrsen \"jopet\'..ubijeno je preko 130 ljudi a naslov je rabin i njegova supruga.. Jesu li to mozda njihovi zivoti skuplji nego oni drugi?? Sada ima da slusamo o ovome jedno 10 dana..
i sta sad?? u iraku je do sada ubijeno preko milio muslimana pa ne cuh da se neko oglasi po tom pitanju. a svi dobro znamo ko vrsi agresiju u iraku...
de der objavi sto je cifut ubijen, sad ce vise o njemu pricati neg o ostalim stotinjak ubijenih