Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Rusima i Dodiku što su probudili interes USA za Balkan ;)
I šta je mogući rezultat toga? Sirija broj 2.
glupi bosnjo..dok se ti bavis rusima i dodikom kolinda lobira za treci....:)))..kod vas bosnajka nikad pameti..vjecno supljoglavci...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako nas ovi spominju onda to neće na dobro...
nista strasno...kolinda lobira za treci...
Mogu da šipu tuki, Alijin mali je reko da će se o budućnosti BiH raspravljati isključivo u BiH. Ma rodila ga nana zahebanog i odlučnog.
Pozdravljam!
"Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Spoljnoobaveštajne službe Ruske Federacije Sergejom Nariškinom." - ovaj uvijek dodje pred belaj, dogovoreni belaj. Mjesec dana prije bombardiranja Sirije - bio u americi. Provjerite ,ostaju tragovi.
Inače Nariškin pretendira da zamjeni Putina na tronu, vjerovatno 2020 godine.
Vučko je prozapadni NATO čovjek, kupili ga i preobratili.
Drzite gace... polijecemo :D
Amerika je prerano napustila Bosnu, da su ostali u Brčkom i Tuzli, niti bi imali ovakve retorike, niti destruktivnih razmišljanja, a sigurno bi imali kandidatski status. Treba da se vrate barem u Tuzlu, još bolje Brčko, čisto da se zna u kojem pravcu idemo.
Scenario: Raseliti i pozapošljavati po svijetu 70% normalnih ljudi. Političko-tajkunsku elitu, njihove poslušnike i uhljebe ostaviti ovde da se snalaze.
@praznaprica Znam, zato im i treba ostaviti sve. Eto im, na, ne najeli se nikad dabogda!
bezveze gađate siriju, kad ima jos meta po srbiji ...
FIAT EMPIRE - Why the Federal Reserve Violates the US Constitution : http://youtu.be/5K41O2QfpjA
Yep :)
Da može kako BiH biti 51. zvjezdica na američkoj zastavi, to bi bilo najbolje.
Kad budu raspravljali kako ce memija ilidzu da odcijepi od kantona.
Ode ruski interes u tri p.m. Gdje ces sad Dodo?
pozdravlja te kolinda...:)
Tražili ste e'o vam ga.