Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzamije bi trebale da se izgrade u svakom gradu jer je to zaista potrebno a i crkve nek prave koliko hoce, nisam nacjonalista, samo nek me niko nedira i nek postuje moja uvjerenja i sve je ok
Bošnjaci su čudo! Krajem septembra 2013. godine kamen temeljac za novu džamiju položio je reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, Husein ef. Kavazović, zajedno sa džematlijama džemata Mainz i ministricom Savezne države Rheinland – Pfalz za integracije Irenom Alt, te predsjednicom općine Hechtsheim i članicom Bundestaga Ursulom Groden Kranich.
ĐA SE BACAJU PARE, MAJKO DRAGA
JA SVOJE SLAŽEM U BANCI I TO OVDJE U BOSNI, A ŠTA TEBE BRIGA ŠTO SE GRADI SDŽAMIJA TAMO GDJE TEBE NEMA
Meni kad bi ovako nesto ispred kuce niklo sa ovom zastavom ja bih se prepao! Kakvi su ovo hjeroglifi ba? Postavi se samo u poziciju svabe koji ovo mora gledat svaki dan !! Ja ovo nazalost ne mogu okarakterisati kao nesto progresivno.
Zato čim su mogli '91. su ih rušili, ali sruše takvi u Modriči, a Bošnjo napravi veću u Mainzu. Obnovi on i staru. Neka je gdje je bila.
netolerantni zapad kmekmeeeee
Hvala Gospodaru Svjetova, islam se siri cafirskom Europom, grade se dzamije, vjernika je svakog dana sve vise ! Allah je najveci !
na sta se pare bacaju
A bogomolja na svakom cosku.... Znaju patetiku prosipati kad vide jadne siromahe, djecu Gaze kako traze casu vode i komad kruha.. Al' jebess sve, samo nek se grade bogomolje
to je to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)