Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka poginulima bude vijecni rahmet a njihovim porodicama ublaži bol i tugu. Amin
Nema rahmeta za ove...
@CopaviTito loše je da ima i onih koji tako misle. Rahmet ili pokoj je za sve umrle duše
E ovo je strasna vijest.Najsigurniji previz 100%,al ako nesto krene po zlu,evo rezultata.
jeste li primjete broj vijesti na klixi i ostalom medijima kada pogine 70-tak ljudi: - iran 1 vijest - rusija 3 vijesti - eu ili amerika: 10 vijesti
Tuga, zao mi je porodica od poginulih.
Malo žrtava...
Ruska
čije je proizvodnje avion?
Glup si, zar ti nije žao ljudi?
Čije je proizvodnje pilot ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zalosno je to sto im je svijet nepravedno udario sankcije a.samim tim nisu mogli kupiti ni rezervne djelove.
Šta, pomislio si da su sankcije Iranu sveopšte ? Nisu. Sankcije su se odnosile na zamrzavanje iranskih finansija u stranim bankama za koje se sumnjalo da pomažu finansiranje nuklearnog projekta Irana, kao i finansije tzv Revolucinarne garde u stranim bankama. Iran je od početka sankcija 2005-e uredno izvozio suho i koštunjavo voće, tepihe, ulje i sli, a uvozio dijelove svega i svačega jer za civilne avione , željeznicu, aute itd, nisu uvedene nikakve sankcije.
@sezam.susam Citaj malo u svjetske normalne novine i vidjeces da su to stari avioni i nisu mogli kupovati dijelove. I izrael ima nuklearke pa im niiko nije udario sankcije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki dan se gine autima i autobusima i to jedva ko da pomene a cim avion padne citav svijet zna. Samo u Iranu godisnje pogine 30 000 u auto nesrecama.
Opet avio tragedija.Nekivdan Rusija sad Iran.Jel ovo opet krenulo kao 2014
@DrvenaStolica Da se svaki dan ruse nemoze stici brojku pogonulim autima i autobusima. Eto u BIH nema dana da nenastrada neko a kada se avion srusio?
Nikad nisam volio putovati avionom :(((( Tuga brate.
Ni ja nikad ali moram
zato nemoj nikad putovat. tikad sjednes naavion odma cese srusit na. zato kad budes letijo reci raji ukojem si na.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)