Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isprani mozgovi
Poklopite se ušima i ušutite vidite kao se Evropa uskurčila prema muslimanima. Jedino vas Srbi sad mogu zaštiti, pamet u glavu i njima se približite.
""..U EP ušle stranke koje se zalažu za protjerivanje muslimana i uništavanje imigranata..."" Nije to nikakva novost. Ovo je prava politika EU, samo sto ih vecina laze a ovi otvoreno kazu. Jer svi vide da ce EU u veoma kratatkom roku biti muslimanska. Muslimansak populacija u EU je sve veca i jaca. Pa pitanje je dana kada ce EU biti muslimanska
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Želim samo da pošaljem kur'ansku poruku vjernicima povodom čitanja ovog teksta: وَإِذْ يَمْكُرُ بِكَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِيُثْبِتُوكَ أَوْ يَقْتُلُوكَ أَوْ يُخْرِجُوكَ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ ‏[‏ سورة الأنفال‏:‏ آية 30‏]‏ "I kad su ti nevjernici zamke razapinjali da bi te u tamnicu bacili ili da bi te ubili ili da bi te prognali; oni su zamke pleli a Allah ih je ometao, jer Allah to najbolje umije." (Al-Anfal, 30) Ili, malo slobodnije: oni su pleli zamke, a i Allah je njima pleo zamke! :-) SO, DON'T WORRY! ZEMLJA JE SVA SAMO ALLAHOVA, PA I EVROPA! :-)
Poklopite se ušima i ušutite vidite kao se Evropa uskurčila prema muslimanima. Jedino vas Srbi sad mogu zaštiti, pamet u glavu i njima se približite.
Jööö genau..!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
''Glasnogovornik jedne od tih stranaka ima istetoviranu svastiku'' Nije to ništa, kod nas usred Sarajeva prodaju kalendare sa titinom njuškom, na Tjentištu i njega i brata mu Dražu zajedno
To je ta Europa.Zdaj.
A ne znam sto se cudimo, kad je izlaznost na izbore bila oko 40%, a koliko je od toga normalnog naroda. Pravo glasa imalo oko 388 miliona "Evropljana".
Sve ludak do ludaka.... Mnogo ih se stavlja u medijski fokus poslednjih dana ali ipak su i dalje manjina.......
"Glasnogovornik jedne od tih stranaka ima istetoviranu svastiku" Vjerojatno ni ne voli druga Tita, ni bratstvo i jedinstvo. Kmeeeek, kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
ne volis ga niti ali zato volis adolfa a? govno fasiaticko
5 korpus, *** te i tito i adolf, tebra
Sve govori da ce biti kako je predvidjeno... doci ce do rata izmedju Svjetla i tmine...svjetlo ce uz Boziju pomoc pobijediti!!! Na nama je da budemo spremni!
Op, op, opa, dolazi Evropa...
mađari su najbolji,oni još sanjaju o velikoj mađarskoj...
Sasvim je normalno i ocekivano da desne stranke jacaju u Evropi, s obzirom na dugogodisnja preseravanja liberalnih, lijevih partija. Liberalne partije u Evropi pokusavaju da urade ono sto je americka vlast uradila svom narodu. Da naprave od njih neporketnu masu poslusnika, politicki korektnih zombija. Jedino je licemjerno sto je Evropa, sluzeci Americi, podrzavala muslimanske fundamentaliste u Bosni i na Kosovu, a muslimane u svojim zemljama smatraju gradjanima drugog reda. Iako su muslimani u Evropi, bar za sada, miroljubivi. I veliki broj njih je iz bivsih evropskih kolonija, pa imaju puno pravo da zive u Evropi koja se bogatila na njihovoj muci. Nije im smetala Al Kaida u Bosni i na Kosovu, a smeta im neki musliman iz Senegala ili Turcin koji mirno zivi i radi.
nije im smetalo ni to sto su ortodoxni krscani napravili genocid a ni sad im ne smetaju ravnogorske teroristicke skupine koje otvoreno podrzavaju fasizam i mrze sve sto nije bradato i ne smrdi na sljivu vrlju, cvarke i bijeli luk.
Jbga, na svaku akciju dođe reakcija.
Nastimano jer se boje islama
Ima dosta krivice i na emigrantima,koji nece da se integrisu u novo drustvo u koje su dosli.Dosta njih zivi od socijale i nista ne radi,ali ipak se to ne odnosi na nove emigrante,koji dodjose iz nevolje,iz drzava totalno rasturenih,gdje ljudski zivot ne vrijedi ni pisljivog boba.To su Avganistanci,Sirijci,Iracani,koji ce raditi sve,samo da bi zaradili i poslali nesto svojim porodicama koje su ostale tamo.A sto se tice Evrope,sav extremizam i kolonijalizam se rodio tu.Rasizam,fasizam,nacizam,komunizam,staljinizam...Nista od toga nije stvoreno u Africi,Aziji,Juznoj Americi.U muslimanskim drustvima,toga nije nikada bilo,rasizam je strogo zabranjen,jer se ne gleda boja koze,ako je neko musliman.Dakle,toga je bilo u Evropi,ima ga i bice.
Naravno. Imigranti dodju u stranu zemlju gdje im je sto puta bolje, primaju socijalnu pomoc, dobiju sve zivo, i onda se zale kako su im prava ugrozena, a u svojoj zemlji nisu imali hljeba jesti. Nisam nacionalista, ali vecina imigranata previse filozofiraju umjesto da budu zahvalni zemlji koja im je dala azil. Meni da neko da azil, sutao bi i bio bi zahvalan toj drzavi, a nebi filozofirao kao oni.
Evropa odavno ide ka naciznu, ali imat će kada zakukati. Vać je mnogo puta rečeno "Imali su oni nadrealisti pravo" i ona legendarna " ...i dok u Evropi bjesni rat, kod nas je blaženi mir..."
cosmo.cosmo 501: kako ti se zvao pradedo? Radovan ili Ante?
pitaj ti bakicu koji Osmanlija ti gene dade trebas da znas ko si jbi ga.
U ime Allaha Milostivog Samilosnog Esselamu alejkum svim vjernicima,muslimanima i pravim sljedbenicima Isusa Hrista(a.s) koji drze do moralnih nacela,koja je on pripovjedao. Ovo je dokaz velike slabosti i straha od Istine krscansko-cionisticke evrope koja ne zna kako da ugasi plamen istine koji iz dana u dan sve vise sija. Kaze Allah s.v.t:"Oni zele da ustima svojim utrnu Allahovo svjetlo, a Allah zeli da vidljivim ucini svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima." (Et-Tevba, 32.) Nakon sto su im propale sve medijske propagande,sve kampanje protiv Istine,ne ostaje im nista drugo,nego da se zalazu za protjerivanje.Dolazi vrijeme epske borbe izmedju dobra i zla,to nije rat religija,to je rat izmedju istine i lazi,izmedju vjernika i ne vjernika,a svaka vjera se zalaze za ista moralna nacela.Samo ljudi odabiru,da li ce se pokoriti Stvoritelju univerzuma,ili svojim niskim strastima.Pozdrav za nevjernike koji robuju svojim strastima,vama vasa vjera,a nama nasa.
u ime svih ljubitelja strasti -otpozdravljam.:)
Samo sto ta Bosna neme veze sa ovom sada. Tad vi niste ni postojali kao nacija ? Bošnjaci ? Pa vi ste nastali tek 90-tih, zar ne?