Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo duvaj nama Srbima sa uzitkom :))) Volim da vidim kako se previjas u agoniji od mrznje i zlobe
BiH-a bi URADILA jos vise da nacista i genocidas spiric nije NAMJERNO blokiro na svak moguc nacin ispunjavanje uvjeta za MAPU puta!NJEGA bi gradjani a i politicari TREBALI tuzit za ZAVJERU i neprijateljsku djelatnost protiv suverne drzave Bosne i Hercegovine u korist jucerasnjeg agresora i neprijatelja nase zemlje nacisticke srbije-ni manje ni vise,STA CEKATE da to uradite???BiH4EVER
Koji je napredak uradila nacisticka fasisticka srbija?genocidni krvolocnik mladic redovno pije kafu s tadicem i jeremicem,vise desetina ratnih zlocinaca,siledzija,ubica se slobodno seta po krvavoj srbiji,srbija i dalje mijesa svoje krvave prste u unutrasnju politiku nase suverene drzave,STA je EU-o jel si OSNOVANA za naciste i fasiste???ovo de Gaule i Cherchil NEBI nkad DOPUSTILI!A ni Tito! Da Bog da vam svi srbski krvolocnici,siledzije i ubice civila i vase najmilije pomilovali ko sto su Bosnjacke zrtve!A JEDONO to vas ceka sa krvolocnim srbskim zlotvorima i zvjerima! BiH4EVER!