Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi se gladnih nahranilo sa toliko para..😥
A kome donirati? Nekim malim istraživačkim institutima koji će onda prodati lijek velikima koji će onda novi kupci za velike novce prodavati onima koji su donirali.
Za ravoj "neceg"sto se ne zna kakv ce "ishod" biti
Svaka velika sila pravi vakcinu, i onda kad se pohvale da ce biti uskoro biti gotova, eto zafalilo im para i opet se vrate na prvobitnu pricu da im treba 12 mjeseci da razviju vakcinu protiv korone. Ovdje je hebe lud zbunjenom sve po spisku !
hahaha... ovi i dalje furaju ovu šaradu, obmanu, mindfuck
Hebite narod, ne vadite.
Uredu ako ce se finansirati samo drzave i istrazivaci iz EU... Nije uredu da evropa pomaze vipovanjima i druge nano-tehnologije koje namjeravaju ubrizgavat u ljude...
Jeste li vi normalni? Pomozite gladnima i zaustavite ratove.
Ma marš stoko, vakcinišite sebe i čipujte svoju djecu...
@LIMESA tako je, Limy ;)