Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije bio rus nebi bilo ni članka o ajkulinom plijenu
Ne vjerujem, mislim da ih ni ajkule sa zločudnom krvi nevole
Ono kad je neko na internetu samo da bi branio Ruse: https://www.klix.ba/vijesti/svijet/os-jedan-smrtonosni-napad-ajkule-u-hurgadi-druga-zrtva-rumunka/220703059 Pa niste toliko zanimljivi, zapravo potpuno ste beznačajni.
Svake godine sve je više ajkula u Harghadi. Klimatske promjene čine svoje...
Klimatske promjene su prirodne i desavale su se mnogo puta kroz historiju cak i do ekstremnih razmjera kao npr. ledeno doba.
postoji snimak, najgnusniji snimak kojeg sam vidio na internetu, muzika u pozadini, njegov krik, kako se u jednom trenutku samo vidjele njegove noge kako spinaju u zraku
dajte snimak
A meni non stop izbacuje sponzorisano aranzmani Hurghada ofo ono..
Hoce Google da te pojede ajkula....
Puuu gdje sam ja rezerviso 🤦‍♂️
Ne postoje pravila bez razloga. Ako ti kazu da se ne kupas poslije 18:00, onda nemoj. Ajkule generalno ne vide dobro, odnosno vide samo obrise i u trenutku kada sunce pocinje da zalazi tada se najvise napada i desava, jer ajkule misle da su tuljani, foke itd… umjesto ljudi. Nece ona pojesti covjeka, ali je jedan ugriz dovoljan da covjek iskrvari.
Šta će Rus u Egiptu??????
Svaka čast autoru članka na neobjavljivanju navedenog videa, napokon počinjemo biti profesionalni :)
I prošle godine je ubio 2 čini mi se, ali ovi komentari su sramotni, mlad momak 1999 god. mada bez obzira ko je u pitanju, užasna sudbina i komentari su samo dokaz da je balkanac divljak i svako od vas ništa bolji od tamo nekog rusa koji možda ratuje na silu. Politika je jedno, a ljudskost sasvim druga stvar, nema nigdje svi loši niti svi dobri, evo npr vi
sve živo ljudi snimaju i objavljuju za koji like
Tacno po komentarima vidis kako nam je ispran mozak i kakvi smo fasisti postali. Na tekst o tragediji gdje je ajkula ubila nesretnog covjeka, na cinjenicu da je Rus po nacionalnosti mi se nasladjujemo i poredimo ga sa govnetom. Vjerovatno su se tako i Njemci nasladjivali nad Jevrejima cetrdesetih. Fuj!
Otkud rujo u Hurgadi.I otkud bas njega.
pa dje bas Rusa crni morski pase..
Pogledah video i mogu samo reci uzas sta desilo mladicu. Napad tako blizu obale i da mu niko nije stigao pomoci uzas. U jednom trenutku se cuje kako oca doziva u pomoc ali ajkula je jednostavno navalila na njega svom silom i nije mu bilo pomoci. Uzasan nacin da se umre.
Ti bi kao uskocio u more i potrgao ajkulu i spasio rusa, sve to uradio za 10 sekundi dok njega ajkula miluje i ceka tebe da mu pomognes...
I zivotinje vlahurdu ne vole.
to je Srpska Ajkula ,opste poznato da Ajkule su nastale od Srba.