Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect RSE, pogotovo našim zemljacima u RSE Mirjani Rakeli, Omeru Karabegu, Nenadu Pejiću, Sabini Čabaravdić, Dejanu Raduloviću... ma svima koje slušamo na južnoslovenskim jezicima.... glas razuma, naročito devedesetih.... Sa njima ne može ni Kadidža Ismailova biti loša....
Cvijanovicka-Zamolicu pravosudje te fine,prijateljske i balijske zemlje,da preuzmu slucaj 2 papka!Il makar jednog!
Bake-Ne bi ovaj Klix svasta piso o postenim ljudima,da je u Azerbejdzanu!
...ne čitaj mu misli :)
Svi imaju svoju Brankicu
...nije maslo za ramazana, ni američko, šatro demokratsko, ni azerbejdžansko...
Al Ameri se sekiraju za svaku sitnicu :),sta bi svijet bez njih i njihovog "uvodjenja" demokratije :)
..."sekiracija" i "briga za demokratijom" su se pokazali kao izvrstan "tool" za uklanjanje americi nepoželjnih vlastodržaca...istorija političkih i vojnih odnosa sadama huseina sa uošingtonom je najbolji i najjasniji primjer toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"SAD duboko zabrinute",nemojte se toliko sekirat