Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam i kazem bravo za Austriju. Cemu ovo uopste kad Bog ovo nije naredio koliko znam i ne trazi od muslimanki da se ovako nose...
@testertestni1 To je obicaj specifican za Arapsko poluostrvo i Levant znatno stariji od islama. Kada su primili islam oni su taj obicaj zadrzali samo su ga zaodenuli u vjersko ruho.
najveci problem balkana su doseljeni islamisti.....to su namjerno uradili ovi iz vatikana......srbi ako zele da opstanu moraju sto vise da islamiziraju evropu.....nama moze svanuti tek kad njima smrkne.....
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ovo je atak na Halloween!
@zoranzoranovic Pita Mujo Hasu: - Šta je to Noć vještica? Nakon dugog razmišljanja Haso reče: - To ti je, isto kao Dan žena, samo noću!
@zoranzoranovic Šeta se ciga parkom i u daljini ugleda skinse. Kaže mu jedan od njih : - Cigo, dođi ovamo da ti kažemo nešto. A ciga će na to : -Neka, neka kume, ne moram ja sve da znam
Blago Austriji kad im je burka najveci problem. Inace, gdje je ta demokratija i ljudska prava? Zar i za te sto nose burku nije demokratski da je nose? Uce nam djecu u skoli kako mozes biti i musko i zensko, sta pozelis,kako mozes voljet i musko i zensko, sta pozelis. Zasto praviti problem gdje nema problema?
Svaka drzava uredjuje sebi kako njoj odgovara. Ni po saudiji ne hodaju zenske u minicima.
traži demokratiju u arabiji
Kao prvo musliman sam i volim svoju vjeru, al jebemli ga ako ja znam kako je je ova okrenuta.
usmrdila se sva zraci
I u bosni treba zabraniti ko tito sto je bio zabranio
A kacige?
Za sve nepismene bošnjake Austrija to je ona zemlja između njemačke i slovenije a Australija je ono dole kod novog zelanda, orijentacije radi.
Neću komentirati zabranu i burku ( koja nebi trebala postojati u 2017. godini), već sam članak. Dragi Klix-e, ja poznam bar 5 osoba koje su pismenije od autora članka. Javite se, ljudi će bolji posao obavljati za manju plaću!
NEBI NEBI NEBI
@dollyshot Oprosti, ne bi! Može li bar 4+ iz pravopisa?
Ko hoce da je nosi ima pravo ali ne u srcu zapadne Evrope.Zna se u kojim drzavama moze da se nosi.Domacina moras postovati i kad si u gostima
Balijetine i poturice na aparatima hahaha xD
@VratioSeValter... Na aparatima za kockanje
Nista protiv muslimana, ali ove je gadno, jadno i ponizavajuce.
Najveci lopovi i prevaranti su "vehabije" i ovi koji se nazivaju novopecenim muslimanima. Sve su to okorjeli klosari cugeri koji su sad pustili neuredne brade i propagira islam na njihov nacin. I treba zabranit burku definitivno i kod nas.
Kontam, ovo da se uvede ovako u Bosni. Mislim da bi svaki drugi dan nekom policajcu bilo amin, hahaha.
Molim vas klixovci predlozite mi neki dobar film
Ebo ti kozjak nanu grbavu
Ovako su bošnjakinje šetale tamnim vilajetom sve do 1945, dok nisu došli srpski partizani i poskidali čaršafe sa njih. Niste znali ko je Tvrto, kraljevina Bosna i zastava sa ljiljanima sve do 1992... Neki dan gledam onog Filipovića retarda kako govori da su bošnjaci naslednici kulture i tradicije Bosne, a 500 godina nosili fes, dimije i burke, sve zaoštavština otamanije. Nekad me stid što smo sa vama bili u Jugoslaviji i to dva puta.
NebeskiNarodBre pa nosili ste i vi fes i citavu osmansku nosnju i ostao vam je dio u danasnjoj nosnji
@HastaSiempre Ne budali. Zna se cija je nosnja osmanska u tolikoj mjeri da kada Turci u Sarajevo posalju folklornu grupu ne mozes reci ko je ko.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kme kme kako sada da dobijem pare od Saudije?