Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ampak Otkada je Zapad tvoj (vaš)? Ašićare nisi Evropljanin već tek ublehaš koji pokušava isprovocirati ali mu ne ide jer za to treba makar 2-3 neurona. Naravno, nije mi namjera podsticati mržnju, ja samo izražavam svoje pravo na slobodu govora i slobodno ti ramka terma provokatorsku. Jer da imaš makar mozga shvatio bi da nemaš argumente kojim bi odbranio huškača koji u jeku međunarodne osude šund,prizemnih naručenih klipova protiv islama, pokušava povećati tiraž na \"valu\" pažnje koju ovaj skandal privlači. Prizemni i bijedni su provokatori koji na međureligijskim sukobima traže zaradu. Prizeman i bijedan si ašićare i ti kad tako pišeš. Baš si jadan, zar ne? Mali pakšu koji škevri iz prikrajka. Ali mi se molim te nemoj uvrijediti jer ja samo praktikujem slobodu govora i slobodno ti ramka micuma u pakaš:)
Sloboda govora je svetinja! Bravo Charlie Hebdo - koji vec decenijama objavljuje karikature na racun rabina i fratara, katolika i jevreja, sto ne bi i muslimana?
@lektor a ti si im to intelektualac ? duboki naklon i rukoljub ...
@Sync Imbecil nije nista kriv sto ova individua (ampak = kratkodlaki cifutski malamutan) hoce, zeli ili ocekuje da bude sa svojim niskokvocijentnim zvocanjem u centru paznje.
@Sync eto zasto obazavm vas islamiste, uvijek me uspijete iznenaditi i zasmijati svojom dubokoumnoscu i rjecitoscu :-))))
Dudlaj ga cionistički imbeciIu.
@Sync raspaljivanje mrznje ?! ne zezaj se, zar se mozemo vise mrziti nego sto se sada mrzimo?
stoka islamisticka, mars svojoj kuci pa tamo alllahajte koliko volite ali na nasem Zapadu necete odredjivati pravila igre, divljaci primitivni !
Raspirivanje vjerske mržnje francuski ciganski Iicemjeri nazivaju sIobodom govora?
Renald Luz Luzier, Luzeru, je2 bem ja tebi2 ma ter i svu fam iliju poganu, a takođe i svim licemjerima koji zakuhaju i onda kažu da je to sloboda govora. Kad je tako evo i moj doprinos.Ii molim te nije mi namjera da te provociram i da izazivam tvoju mržnju . Ja samo izražavam svoje mišljenje.
Direktor ovog casopisa je cifut
penis