Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teze izaci iz EU nego uci u EU... 😂
Eh kad se BiH utrpa u EU nema onog ko će da je izbaci 😂
"Dala baba marku da udje u kolo, a dvije da izadje."
Ko ih j€be, svakako im je na desnoj strani volan
Jadranko Prlić: HDZ i HVO su klerofašisti! Kaznite ih! https://www.youtube.com/watch?v=qqiRIblwzxk
A nek' vise izadju koliko su navalili kao da su najrazvijenija zemlja u Evropi. Is i idite vise u k...
Nebitni ste i jedni i drugi !
@AugustBraun Ja sam Srbin a ne Hrvat !
Da mi je da zavirim 50 godina u budućnost pa da znam šta se danas događa
Ne pokušavaj Donalde biti muškarac. Žene nepojmljivo bolje i spremnije podnsoe rasovd. Jer su od početka samo na njega i računale. Jel to i kraljica tako shavtila , ne znam vjerovatno. Ono što možete nakon razvoda je da privučete Škotsku u EU. NAkon toga će se čelična Tereza osjećati, a bogami i njeni glasači, osjećati ko popišani ! Čuj ti njene poruke u APrlamentu: Sada i Škoti trebaju da sprovedu odluku o svom refrendumu o ostanku.
NAMJERNO pizda izostavljajući da je izglasani refrendum Škota bio tada u Britaniji članici EU ! NOVE OKOLNOSTI naravno traže NOVI refrendum u Škotskoj ! I DOBIĆE GA. A EU da zdušno podrži refrendum Škota ! Nakon toga će i Tereza osjetiti strašan bol !
Naši su davno skontali da će EU da se raspadne, zato mi nismo ušli a sve su prilike da nećemo imati gdje ni ući 😂
Tako ti je to kad' se igras 'referendumom' i on ti uspije..
... što se ludo volimo a iiipaaak se rastajemo....
britanci mislili da će kolonizirati eu a kad je vrag odnio šalu i kad su počeli njih kolonizirati daj bježi iz eu da se sačuva to što je ostalo od uk.
Nedostaju im pare, 10 milijardi na godisnjem nivou.
Preseravanje.