Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smeta nam hrišćanska Europa kad nam daje hljeba. Svi se ograđuju od hrišćana a hrle u Europu. Licemjerje na veliko!
@Lojo - Jarane, bravo za komentar! Ista je priča i kad treba neka sedaka posto su razni Novalici, Izetbegovici i ostala SDA ološ sve opljačkali.
Hrle u evropu kad je ta ista evropa pokrala sto se pokrasti moze… na kradji, pljacki, otimanju i kolonijama je izgradjena Evropa. Sada ljudi idu po svoje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A seljacine
Turke isto razdire nacionalizam, na jednoj strani kao merhametli, bratsvo muslimanstvo ovo ono na drugoj turci superiorna rasa, ne moze nam zapad nista, smedji narodi su smece i slicna retorika, malo isto demonizovan narod, al ni blizu koliko su npr. rusi il izraelci il kinezi
U ovom trenutku, čak 14 afričkih zemalja dužne su Francuskoj, kroz kolonijalni ugovor, davati 85 posto svojih novčanih rezervi Francuskoj središnjoj banci. One i danas moraju plaćati kolonijalni porez Francuskoj.
Kakav seljačina bgt! Sramotno
ipak je to turčin koji je vladao pola svijetom,a ovi kompleksaši i malene zemlje snishodljive nemaju sta za ponuditi i kazati
Kakav idiot moras biti,da se ovako slikas sa svecenikom.Kako je covjeku neugodno.
na slici se vidi koliko je nekulturan a ovaj covjek u pozadini koiko je skroman
daj ba ,stajat rame uz rame sa pedokatohdz bolesnicima
Ajmo zajedno Turčine Turčine napuši se kurčine Tuuurčiiineeee eeeee
Klasičan .upak..Hoće reći Bog je jedan i neuvažavati kršćanskog svećenika jer propagira sveto trojstvo..Ali i kod njega je Bog jedan ,,,
Ajde ne seri..
Joj jest lud Turčin hahahaha. Joj legende; podigao prst k'o veli; Allah je jedan!
Isprva sam htio reci "'koji majmun", ali neću vrijedjati nedužnu životinju. Pogledajte kako je samo krkan podigao glavu i bradu i raskoračio noge, isto kao i Bakir kad se slikao pored Angeline Jolie. Ta fotka je i danas na netu, pogledajte. Znaci, krkan 1/1.
Ma odmah na stub srama čim je musliman u pitanju. To što muslimane kolju po Palestini i ostalim zemljama nije nikakav problem.
Ne brabonjaj gluposti. Nisi ni pročitao članak. Najviše ga i napadaju Turci zato sto ih sramoti. Pročitaj cijeli članak pa onda komentarisi.. Ovako mlataraš jezikom k'o krava repom.
E,jesi glup,svaka ti cast..
samo sjeci prste ne pitaj ga
On je lafo veliki musliman, alahov ratnik.