Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ste im poslali vojnu pomoc
Svi čekaju pravi trenutak da Izraelu zabiju glogov kolac za mnogo godina. Najveca baza sekte Habad koja vlada trenutno izraelom i najekstremniji su u svojoj politici je ni manje ni vise u gradu Dnjepr ili Dnjepropetrovsk u Ukrajini.
Biće i toga.Brko je dobio šamarčinu na lokalnim izborima.Sad će se morati vaditi ako ne misli izgubiti opšte izbore i otići u zatvor.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo suplja
a gas i nafta? ovo je cisti popylizam, brko dosta te je
Bitno je da im nisi zaustavio izvoz naoružanja i vojne opreme licemjeru brkati
Poranili zoru prevarili
A gdje su Arapi ?
Ne valja kad uvedu, ne valja kad ne uvedu… šta ste zapeli za Tursku? Dežurni moralisti… Neka svako svog posla gleda…
Pa ljudi, nemojte me pogresno shvatit, ali stvarno mi se turska gadi sa svojom politikom, pa dokle vise taj cinizam sad uvode sankcije prije svega na JP8 kad su tolika djeca izgubila zivot
Kad mi neko kaze Sultan Erdogan..
Brko, zakasnio si.
Ne zaboravimo da je Turska najveći svjetski izvozvnik voća i povrća u Izrael - i to mjereno od 7. oktobra do danas. Ovaj sad potez je iznuđen pošto domaći islamisti nisu više mogli trpjeti Erdoganove lagarije po pitanju Izraela, napravili novu partiju koja na sadašnjim lokalnim izborima dobila iznenađujuće visokih 6% glasova. Erdo je tek sad shvatio da ne može više igrati dvojnu igru sa Izraelom i da mora nešto uraditi. Sve u svemu nema na više sjedenja na više stolica.
fujjj tek sad uveli sankcije
Dobro ste se sjetili da to uradite. Čekali da se genocid skoro okonča pa tek onda sankcije. Fuj
Haha jest se Izrael uznemirio važno je da je Amerika uz njih
Prvi ispravni korak. Prijetnje bez djela nikome ne pomažu osim u puko prepucavanje. Davno su mogli uvesti sankcije. Narod je to davno počeo primjenjivati sa bojkotom kupovine Izraelskih proizvoda. I već se vide rezultati. Rastu protesti u Izraelu protiv Vlade Benjamina N. Za Tursku mali korak a za civile Gaze jako bitan.
Izrael vise nece nikad biti ko sto je bio.