Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi cetnika i pocetnika sto su napali erdu nedaj se erdo vidi cetnika i pocetnika sto te mrze,a meze te jer si pametniji i sposobniji od njihovih predvodnika krda..Vise ima cetnika i pocetnika na ovom sajtu neg normalnih,dodju sa kurira i kvazi nezavisnih a ima ih i sa avaza..
vi iz sda stranke ste stvarno maloumni. nevjerovatno nešto.
ajde i jedan i drugi ste retardirani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jbg,istekaj utikac svima iz struje............i nema vise lazi.....kad bi to moglo
Ma, kada bi ovi naši poitičari napravili privredni progres kao u Turskoj, oprostili bi im sve "korupcionaške afere". Ali ovako hmmm...
ja navijam da erdoan pobjedi....u suprotnom svi cemo biti u velikim problemima...ko zna na sta je sve ovaj ludak spreman...
Uz dužno poštovanje prema onome što si uradio, ali svakom pomalo vlast udari u glavu. Vrijeme je da se malo makneš sa stolice, da se malo ohladiš npr. Abdullah Gül bi ti bio dobra zamjena, pa kasnije ti dođi ponovo. Malo ne razmišljaš trzveno, ne možeš ukinuti Twitter ili bilo koju drugu mrežu to je isto kao da si sam sebi potpisao otkaz, a još uz to udaraš na čovjeka kojeg voli pola Turske, hmm, to zasigurno mora odnijeti dosta glasova. Pusti jadnog čovjeka na miru, zasigurno ima bolje namjere od Izraela, SAD, Brisela, Saudijske Arabije, svi su oni u paktu, zar ne vidiš šta ti se dešava preko praga, svima njima ste trn u oku, ali zasigurno ne ovom jadnom čovjeku.
Premijeru,nedaj da se Amerika miješa u Politiku Turske,mislim da je njihov najveći cilj Tursku osvojit,kao što su osvojili Irak,Afganistan,Egypat,Libiju,Siriju, i ostale države koje se nalaze u blizini Izraela.....
Kada bolje pogledamo,jedino su ostale Turska,Iran,Libanon i Saudijska Arabija http://www.cazin.net/images/uploads/Azra/izrael_planira_udruzenje_u_anti_iranski_obrambeni_savez_sa_saudijskom_arabijom_uae_om_turskom_i_jordanom_9757_9868_594848816.jpg
Joj sto je sad IMF navalio da unisti ovog Erdogana od kad je vratio dug njima. IMF moto: "Ili si u dugu ili si mrtav!".
Turci uhvaćeni da planiraju da napadnu Siriju. Kao, mogli bi poslati agente koji bi uputili rakete na turski teritorij, da bi dobili ispriku za intervenciju. http://www.liveleak.com/view?i=072_1396006276 Pa ovo kao na Markalama, nije čudo da su Mujage turski fanovi.
Idi, liječi se!
Markale 2?
vlado.fifth 29.03.2014. u 22:35 Odgovori 00koji je to apsurd. bošnjaci podržavaju okupatore bosne, pa to nema nigdje. Et vidi cuda bas trebali bi genocidnu smrdiju podrzavat.Turci nisu ubijali narod nego samo okupirali a smrdija i jedno i drugo sa svojim satelitima izmisljenim smrdima u BIH.U Bosni nema smrda samo pravoslavci bosnajci i katolici bosnjaci i muhamedanci bosnjaci.Srbi i Hrvati su izmisljeni u Bosni za vrijeme fasisticke kraljevine shs,procitaj nacertanije toj srbin piso pa se uvjeri..
Bakijato-ti bi mogao "malo" u "aksam skolu" a kao drugo ne kaze se djaba zasto su Bosanci toliko zaostali,zbog "dobrih" Turaka!
ugledali se na Ruse, tako je i Put.in svojevremeno... samo, moras Er.dR "udariti" na A.mere, oni su i priznali da sve prisluskuju i...
Mjenjam Radoncica,Tihica,Izetbegovica,lagumdziju,dodika sa jos 50 politicara iz raznih stranki za Redzepa Taipa Erdogana.
E bi se "usrecio"!
Sto se nebi usrecili svi mi, covjek je vratio sve dugove, ima jak ekonomski program, zabranio je twiter i you tube, vjerujem da bi se 70% stanovnika BiH odreklo interneta za posao i bolje ekonomsko stanje drzave.
koji je to apsurd. bošnjaci podržavaju okupatore bosne, pa to nema nigdje.
turci, što ste svoje gene donijeli kod srbe pa trebali ste ih barem ovdje preodgojit, nema nista gore od turcina pravoslavaca koij zive sa nama na balkanu i zovu se srbi
rece PROPALITET! :D
E haj nek je sa srećom, kad ih ako Bog da nađeš onda ih nabij na neomašćen kolac P.S Kažu da su izvjesni narodi sa ovih naših prostora Balkana najviše volili da ih se natakari na neomašćeno kolje ;)
Sve pohapsiti,svi koji ne zele dobro Turskoj,sve to hapsiti,sta oni misle da se tako ponizava najaca i ekonomski najaca zemlja u svijetu,normalono je hapsiti sve one koji stvaraju nemire i nered u nekoj demorkatskoj drzavi kao Tusrka.
Udri Erdogan izdajice i neprijatelje Turske drzave ako si cist,ali nebi turska mogla napredovat kao ni jedna zemlja za vrijeme tvoje vladavine da si ti korumpiran..Sretno u nove pobjede,meni je drago kad svaki narod napreduje bez otimanja i unistavanja drugog to jest od svog rada..
ERDOGANE UHAPSIŠ ME ZA MUDA OVA MOJA KILAVA ŠTO BI REKO STOJAN
tebi MUDA ne izlaze iz usta :):):)