Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su kroz citavu historiju bili agresori, a nasi ih vole, iako su i nas ovako prije 500 godina napadali i ubijali, i stotinama godina crpili nase resurse da oni danas budu mocni, a mi bijeda.
nisu ni bosnjaci ostali duzni turcima...ubili ste desetine velikih vezira i jednog sultana....zar je to malo?
bez obzira koga gađaju, turci su napali državu siriju. već četrti dan gađaju taj sirijski gradić haubicama, vbr-ovima i avionima, dakle civile. svi znamo koliko su precizne haubice i vbr-ovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Erdogana boli briga za ISIL, on sa njima sarađuje, njemu je jedino važno da spriječi stvaranje kurdske države i to na teritoriji Sirije, ne na teritoriji Turske. Tipična agresorska politika. Žao mi Kurda, opet su ih svi ostavili na cjedilu, a jedini su se na terenu borili protiv ISIL-a.
Erdogan ovo demokratski sistem je u zatvore potrpao samo 140 novinara ....???? Toliko o demokraciji, pravu, pravdi i ljudskim slobodama ovog nedemokratskog režima ...! ! !
Udarili na Kurde koji su se borili protiv idila! Tursko smece!
turci su pogodili moj kurrac, a ne 153 mete. razaraju sirijski gradić. ovi kurdi su se borili uz sirijce i ruse, a sad su ostavljeni na milost i nemilost turskim agresorima. rusi su obična govna.
bez obzira koga gađaju, turci su napali državu siriju. već četrti dan gađaju taj sirijski gradić haubicama, vbr-ovima i avionima, dakle civile. svi znamo koliko su precizne haubice i vbr-ovi.
Podrška Kurdima!! Smrt agresorima čitavog svijeta!!
Kada imas samo jednu neodgovornu vlast, generacije ce da zanju ono sto je ta vlast posijala. Takve greske ce se teski i krvavo ispravljati, ili se nikad nece ispraviti. Kako si odgovoran danas, sudit ce tvoji potomci i nadolazece generacije.
Turska je neovlasteno usla u Siriju tj mjesto koje kontrollisu Sirijski Kurdi i koji su isti oslobodili od ISIL-a..
Erdoganovu politiku neko mora zaustaviti. Moraju mu reći da to nije Turska za vrijeme osmanskog carstva. Tipična agresija na drugu zemlju i skladu sa time trebaju biti i kažnjeni - razlozi su apsolutno nebitni!
Sad Kurdi opet moraju u oslobodilački rat ... ? ? ?
Nek mi ne ucestvujemo u ovom trevem svjetskom, dobro je!
Evo muslimani napadaju muslimane. I nikad neće biti mira na Bliskom Istoku dok se takvo nešto dešava.
evo na elidzi veliko slavlje. vijore se Turske zastave
Kako vam nije jasno zasto ovo turska radi pa radi svoje granice i nedaju da im kurdi ulaze i ubijaju vojnike jer nema dana da na toj granici i prije ovog rata kurdi su napadali i ubijali turske vojnike iz zasjeda i nikad sirijska vlast nije imala potpunu vlast na ovoj granici osim na papiru..
Pusti šuplju. Nema opravdanja za miješanje i djelovanje unutar granica druge zemlje. Turska je agresor pa i da su Kinezi ti koje napadaju - apsolutno nebitno.
Kako sad oco,udrio musliman na muslimana,ko je sad kriv od ovih trecih?