Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
отмеш туђу богомољу, скрнавиш је, и уђеш у њу да се молиш Богу...то је као да убијеш човјека и помолиш се за његово здравље...Али биће Света Софија ослобођена од козојеба, кад тад!!!
Genocidna tvorevina Turska pretvara i rushi crkve u dzamije...Allah ce vas kazniti i vratiti odakle ste i dosli u Avganistan.
od koga su oteli? Bio je muzej a sad dzamija, imaju pravo ljudi u svojoj zemlji da rade sta hoce
I crkva jos stoji u naninom dvoristu pa Srbi sute. Pssstttttt!
Aja Sofiji je bolje ovako kao džamiji Kao što grčki svećenik reče, od sada će se izuvati kad se ulazi u Aja Sofiju, a žene ulaziti u nju kao prave dame . Sramno je bilo unositi govna i blato s cipela u Hram Božiji
A onda kuku kuku cionisti ruše Ali Aksu
Sve crkve treba rušit ili pretvarat u džamije, jer su crkve paganska svetišta, a kuršćani Gluho bilo i Bože sačuvaj
Što se to čuje, kao da se nešto okreće? A, izgleda da se to Ataturk okreće u grobu...
Islam ideologija nasilja....sabljom i mačem do ostvarenja ciljeva
Tokom agresije na BiH srušeno 614 džamija, 218 mesdžida, 69 mekteba, četiri tekije, 37 turbeta i 405 drugih vakufskih objekata. Vojska Republike Srpske (VRS) potpomognuta iz Srbije srušila je 534 džamije, a ekstremisti Hrvatskog vijeća obrane (HVO) još njih 80. Uništeno je ili oštećeno više od 80 posto od 1.144 džamija koliko ih je prije agresije bilo na prostoru BiH.
Licemjerje, proguglajte šta je to ko ne zna. Ne slažem se što su Turci prijašnju crkvu pretvorili u džamiju, ali isto mi nije jasno sa kojim obrazom se kritikuje ovaj potez od strane onih koji su porušili sve džamije na prostoru RSa. Svjetski problem je što svaki nacionalista i pripadnik jedne vjere smatra da je iznad onog druge vjere. Ko diskriminira drugog dao je za pravo i drugom da diskriminira njega.
Ovi isti sto proklinju,prijete i brane Aja Sofiju i Kosovo po portalima sireci mrznju,vjerovatno odobravaju inat crkvu na otetoj zemlji Fate Orlovic.Nista cudno od genocidnog plemena.
Pripadnik naroda u cije ime je poruseno preko 600 dzamija nebi trebao nikom moralisati, naravno pod uslovom da ima osnovnu kulturu i obrazovanje.🙂
Gluperdo, kako i rekoh prodato.Jel te to crkva uci, mrznji, prosrakluku i lazima.Pa lijepo, umri od muke.🙂
Moja majka inače Bošnjakinja pravoslavne vjere napravila je najbolji baklavu u Sarajevu.
Jedino sto je oteto i silom napravljeno je crkva u avliji Fate Orlovic.
Hebemo mu one dane logoraske, sto ih je badava potrosio!Nosonja nani FATI nosio kes da proda imanje, po nagovoru ahbaba Kakira...sjeme im se zatrlo! .....btw MOLIM POSTENE I ISKRENE VJERNIKE PRAVOSLAVNE RELIGIJE DA SE UKLJUCE U OVAJ PROBLEM I SAMI PREMJESTE CRKVU, TE TIME DOKAZU SVOJU PRIVRZENOST SUZIVOTU...Hebo i Dodu i Kakira, oni jedva cekaju da NANA FATA umre i da ostane status quo!
Nista nije oteto nego kupljeno, los pokusaj trolanja.Razumijem nezadovoljstvo ali cinjenice govore drugacije. 🙂
глупердо како мислиш купљено?! Неко продао козојебима највећу хришћанску богомољу?! Матер ти јебем болесну