Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmir-Je li tebi ako su musliman ,islamom naređeno da se klanjas Bogu ili mrtvom covjeku. Procitaj hadise na tu temu i ne patvori ljude kostace te glave,a i vjere.
(08-26-12) Al-Rastan | Homs | Mosque Burns from Regime shelling Shelling http://www.youtube.com/watch?v=xzYaCA_wmMI&feature=youtu.be
U Turskoj opozicija trazi izbore zbog podrske turske vlade sirijskim pobunjenicima. Za koju oni smatraju da je podrska vehabizmu koji rusi svu ljepotu islama, potaknuti posljednjim rusenjem dzamija, biblioteka, kaburova... u Libiji.
Inside the Free Syrian Army: A trip to the front lines- Michael Weiss, Research Director for the Henry Jackson Society, describes his travels with Syrian rebels http://www.youtube.com/watch?v=w2Vz8qP7mSg