Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto doticni casopis ismijava sve i svakoga, sve religije i uvjerenja, zanima me ima li izdanja gdje ismijava LGBT pokret, feministkinje, crnu i zutu rasu? Ili to ipak, eto, nije liberalno?
@Ubodnik Eto, jos je judaizam religija, al opet osjetljiviji konac medju svjetskim glavesinama. Opet smatram da posebno ne smiju ni pipnut ove ateisticke sfere.
e dobro ti pitanje jarane svaka cast
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja glupost. Nije karikatura ona koja proizvodi mrznju prema muslimanima. Za to su duzni oni koji na karikaturu reaguju tako sto ubiju autore, oni koji su proglasili rat protiv zapada i neselektivno ubijaju i bombarduju po zapadnim drzavama.
Trump zabranjuje ulaz muslimanima, Putin podržava desničare po evropi koji su ISLAMOFOBIČNI..
Ja sam musliman ali ovo je vec smijesno. Problem muslimana je da su previse uvredljivi. U South Parku Isus je redovan lik pa nikom nista itd.
@Autoput5c a tebi kao muslimanu ne smeta to sto i Isusa prikazuju kako prikazuju? Muslimani postuju, vole, i slijede Isusa i ono sto je u Bibliji vise od samih krscana, ovdje su sve nekakvi muslimani i krscani, je li iko u zivotu uzeo procitati Bibliju i Kur'an? Samo nagadjate gluposti.
@ivo.kuroishijin...vidim da si pokušao biti parlamentaran, ali si očito je površan. ovdje nisu u pitanju kritike upučene religiji, odnosno na potezu je očito samo islamofobija ba potezu i prizemni humor koji više liči na fašističko huškanje.
Muslimani jadni vazda zrtvice jadni
Ćarli Jebdo. Klub debila.
nek gori Francuska cijela.....
DEMOKRATIJA JE BEZ IZUZETKA.
Cifutska posla!
Cui bono, odnosno tko od toga ima koristi ?? Ranije u slučaju Charlie Hebdo kao i danas, vidim potpis Mossada.
A sta se javlja onaj koji crkvu pretvori u dzamiju, sta moze ocekivati?
Dvije teme ne smiju ni zaceti : cionizam i lgbt. . itekeko bi bilo materijala za podsmjeh....to nam govori kakva je sloboda govora u pitanju
cuj poslanik
sto ne ismojavaju židove i pedere? i onda kad se desi teroristički napad iznenade se, a traže g..ici čepa
Nijedna religija ne smije biti pokrice za nametanje restrikcija i sirenje straha. Religije su oruzje, idelogija i instrument za manipuliranje masama. Nikakve tu vrijednosti nema da se ne bi smjelo kritikovati u 21 vijeku.
ama pustite ih neka crtaju šta hoće, koji vam je, ako zaista vjerujete u svemogućeg, znate da će on to regulisati kad dodje vrijeme, a dotle se vi pazite da ne zgriješite, i uživajte u životu!
@le_civor Slazem se vecinom, ali ako ti neko na primjer psuje mater je li samo u sebi to osudjujes, ili mu odgovoris?
A realno kako je ovo problem muslimana? Muslimane treba da sikira sto nemaju ni jednog nobelovca iz prirodnih nauka.
@Satoshi Nakamoto hahahaha. De malo prouci ciji su vecina izuma koji i dan danas sluze covjecanstvu. Muslimana ljudini muslimana.
@Satoshi Nakamoto Ko je otrkio Algebru???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)