Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Napetosti između Ankare i Zapada pojačale su se nakon propalog pokušaja vojnog udara 15. jula, prenosi Reuters" Dakle zapadnjaci su ifrustrirani propalim pokusajem svrgavanja vlasti u Turskoj. Isti scenario kao u Egiptu, Libiji, Iraku.
da da udariše na veolikog demokratu bHABU Erdogana
Ne frustrira njih to sto je propao puc, cak sto vise ne zele ni oni vojnu diktaturu kao partnera, vec to sto je Erdogan nakon puca iskoristio priliku da svakoga ko se ne slaze sa njegovim misljenjem i politikom uhapsi ili svrgne sa pozicije. Sama cinjenica koliko je Profesora i dekana sa visokoskolskih ustanova izbacio govori sve. On defacto ima sad svu moc u rukama i niko mu se nesmije suprotstavit. Ugusio je opoziciju na izgovor puca.
Tayyipe napadni Hin arkadas sta su svabe za tebe..
Bakir na aparatima. Ni tamo ni vamo.
Prvi premijer Iraka je prije dolaska na vlast zivio u Americi 20-tag godina,sadasnji predsjednik Libije posle Gadafija zivio u Americi 30-tag godina ,covjek koga Erdogan optuzyje za pokusaj vojnog udara zivi u Americi, cista slucajnost
Erdoane, pajz šta pričaš, Njemačka vam drzi djale
kako da ne,naoruzavaju kurde godina
@Hamo Hapic-Hapa I treba da naoruzavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako su tako jednistveni Turci kako Erdogan prica onda niko ih ne moze razbiti i razjediniti. A tu pricu o Njemackoj mozes macku o rep objesiti. Ako je i jedna zemlja prijatelj muslimana onda je to Njemacka. Imas u Njmackoj oko 3 mil Turaka koji koji svoj novac upumpavaju u Tursku privredu i nigdje im nije bolje nego u Njemackoj. Malo ti pricaj o korupcijskoj aferi u svom redovima teskoj preko 100 milijardi eura, cak i tvoj sin je ukljucen u to. Upravo zbog te afere su hapseni novinari.
ne daj se erdi brate.
Nisam ništa skontao, uglavnom ovi kao hoće da se otcjepljuju a mi im kao ne damo
Nisam ništa skontao, uglavnom ovi kao hoće da se otcjepljuju a mi im kao ne damo
Sto me podsjeca na onog austrijanca Hadolfa
onaj skijaš?
@krkan007 e bas taj..
TURSKA! ZA HIDZAB ZIVOT CU DATI! LJUBIM SINA ALLAHA BOZIJEG NOGUVE! ALLAHU AKBER!
Ma sta ti tu brljezgas
njemačka živi od svoje pameti,rada,obrazovanja a od tri miliona turaka u njemačkoj nijedan se nije vratio u tursku.redovna plata,zdravstveno,socijalno,besplatno školovanje i liječenje,mnogi dobijaju nadoknadu za božić,nezaposleni pomoc od agencije za zapošljavanje ili kasnije socijalnu pomoc odn. plaćen stan i zdravstveno.dzamije nisu zabranjene kao ni upražnjavanje vjerskih običaja.nakon osam godina i državljanstvo.šta treba još?
Hoces reci to je izgovor ili da to opravdava ovakvo ponasanje?
@johnnsmith Svi ti dzihadisti su usli preko turske u siriju i irak, tako da je opravdano ovo sto Njemacka tvrdi.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dosta vise o ovim okupatorima i genocidasima
".... koji ima za cilj Erdogana"? Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Velikog sina, onogatiboga...!!!! Ahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo da tetki odnesem lek...
Nek him je reko a ne kounas uBosni sve dušmani hoče podjelit Bosnu i pomažu Krmku a nitko od bošnjaka nesmije da urući potest amerikancima i europljanima i najavit prekid diplomatije
Šta Ameri i Evropljani imaju s tvojom kasabom ?
...Turci kmece , Bosnje kmece, cijepaju nam zemlju kmeeee, kmeeee kmeee, pickice..
Koji si ti zadrti, genocidni magarac.Prije podne mrziš sebe, a pslije podne cijeli svijet.
Kmeci ti stara. hehehe A tako ti je kmecala i prababa dok su je osmanlije guzile.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)