Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav narod takva i vlast. da su turci toliko napredni i moderni, da se drzava odvoji od religije, da se zene osamostale i zemlja modernizuje, nastavili bi tim putem. ali nisu... ovako se lagano ali sigurno vracaju u osmansko doba. isto tako i kod nas, 24.000 drzavnih sluzbenika, lopovi, nacionalisti su slika i prilika nasih gradjana.
@krofna5 nemamo sta pricat..vlast nam je ogledalo drustva..
Bakir svrsava na dan kad ce i on ovo docekat
@etludoa kakve aluganske, ne kontam?
@etludoa sluganske*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tajip isto mile..
KLIKSU GOVNA ČETNIČKA...MRZIMO I MI VAS🍌
Erdogan operisao hemoroide i našli mu u šupku Bakira :D
Erdogane obali ga crvrčku!
trebao ga je smrdo Erdogan ubiti protuavionskim topom hehehehhe
pravna drzava...ahaa ...diktatura u klasicnom smislu i obliku :) sloboda govora? ahaaa
ljudska prava i slobod media hahah nema napredka ni u jednoj zemlji di su muslimani
Al je bosnjaku doba, sultan..al glupi bosnjak je ratovo za slobodu, za svw vrste slobode ,ne samo vjesrke glupi bosnjache..ma bosnjak je najgluplje stvorenje na plateni u prosjecnog americkog texasashanina, a pritom ovaj drugi bar ima sta da jede
ne kontam klix komentatore... suze se liju za SFRJ, za Titom, a frajeru nisi smio pisnuti ili ce te mrak pojesti, da te ko olaje( ti ni kriv ni duzan) ode ti glava.. i svugdje, od divne demokratske amerike, rusije, kine, glave lete za iste stvari, samo kad je turska u pitanju ili sta sto ima veze sa islamom i muslimanima, upalite se ko umnjaci... ne znam stvarno... otkud tolika mrznja... samo daj da popljujemo sve... ni meni se ne svidja (boli me, patim svaki jeb*** dan, itd) sto su mi srbi oca ubili ( jer nije bio mihajlo, radosav, milan ili koji q vec, nego musliman) ali necu sada pljuvati po svemu sto ima veze sa katolicanstvom ili krscanstvom, a imam dobar razlog za to... koji vam je q ljudi moji... vise volite kardzica, mladica, tudjmana, vucica da ne spominjem nego erdogana, ko da vam je on ubijao, palio, granatirao... lik vam nista uradio nije, ako nije pomogao nije ni odmogao... nezadovoljni sami sobom, pa vam niko nikad ne valja.. osim kad onaj mahniti Kim projektilom ubije svog nekog poslanika, jer mu je rekao nesto sto ne treba, tada sam primjetila pozitivne komentare...
@Nblablabla To si upravu. Ma da mi se ne svidja u kojem pravcu ide Turska. Btw, u US mozes vrijedjati predsjednika i kritizirati ga.
Većina onih koji pljuju po Erdoganu, bacaju drkicu na Putina i Rusiju, a u Turskoj bi uspostavljali demokratiju. Novinaru turskog dnevnog lista Birgun je dobio 21 mjesec zatvora, a Anna Stepanovna Politkovskaya je dobila metak u liftu zgrade u kojoj je živjela.
Boris Berezovsky je u Rusiji optužen za pozivanje na državni udar. Pronađen mrtav u svojoj kući u Londonu. Aleksandar Litvinjenko je otrovan polonijem 210, koji mu je ubačen u čaj.
Ako može vojni udar i general Sisi u Egiptu, onda može i Erdogan u Turskoj.
Erdogan diktator :D
tako velika i slavna nacija a takav konj na vrhu..bem ti nepismenost
podrska babi tayyipu