Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce ispast da bi ovi evropski shupci bolje prosli da su primili Tursku u EU a i Turci tek sad vidi koliko im je valjalo sto nisu usli u istu.
svaka vama cast, sabotirali su sve i svasta, sabotirali optiku za bajraktar, napravise svoju bolju, sabotirali avione, napravise svoj i bespilotni i onaj, ma nema nacije trenutno u ovakvom naglom tehnoloskom razvoju
Naručiti 50tak kom za potrebe bošnjačke komponente ar BiH. Ali samo u kompletu sa dronovima
Da im nije Bilo Brke dan danas bi vozali zaprezna kola i Tofaše
Zašto niko nije napisao; 'jednog Altayja za mog Bakira'?
Kopiran Njemacki Leopard,od farmerica do trenerki Turci kopiraju i tenkove.Jos malo pa ce ga preko Sandjaka plasirati u Europu.
Ovaj tenk je rađen na konceptu K1 Black Panter Južne Koreje koji je po svim neovisnim istraživanjima najbolji tenk na svijetu.
Na zadnjim izborima je pravio auta
Svako danas može praviti tenkove... Zašto ne i Turska.
joj kad mi grcku spomenu, oni nesto, turci bi ih pojeli u svakom smislu, turska moze protiv bilo koje nacije u evropi , mozda 2, 3 zemlje da imaju jace sto se tice vojne moci
Jel i ovo komsijama u srbiju ide samo pitam
700 tenkova FBiH!!.
Vucic je vjerovatno vec pedesetak narucio..haha
Čuo sam da ima Volvo motor
Cuo sam da su napravili i poslai Satelit u Svemir🛰.
Obeco Taip Bakiru Sellem hiljada ovih